Gyurkity Péter

Dobta a második kijelzőt az UMi Zero 2

Az e-ink kijelző helyett csúcskategóriás hardvert kapunk kedvező áron.

Az UMi a kevésbé ismert kínai gyártók közé tartozik, így nem meglepő, hogy készülékeik nem találnak jelentős visszhangra a sajtó és a felhasználók körében. Egyik érdekes megoldásuk a nyár folyamán még két kijelzőt vonultatott fel, ez azonban azóta egy érintőképernyőre redukálódott, amit viszont csúcskategóriás hardver egészít majd ki.

A Zero 2 névre keresztelt okostelefon pontosabb részleteinek listáját a cég saját fórumán osztották meg az érdeklődőkkel, bár a hardver nem minden apróságára térnek itt ki. Azt viszont megtudhatjuk, hogy az e-ink kijelző helyett egy hátlapot kapunk (ez egyes pletykákban bőr kivitelben jelenik meg), a korábban elsődleges kijelzőként szereplő AMOLED-panel (amely immár az egyedüli) pedig egy 5,2 hüvelykes változat lesz, Quad HD felbontással és 565 ppi pixelsűrűséggel. A panelt a Samsung szállítja.

A teljesítményről a tíz magot kínáló Helio X20 chip gondoskodik majd, ezzel nyilván nem is lesz gond, mint ahogy a memória mérete is tekintélyes, ebből ugyanis 4 GB állna a rendelkezésünkre. Ehhez egy 64 GB-os belső tároló és hátoldali iker-kamera csatlakozna, vagyis a sebesség mellett a képkészítési funkciót is előtérbe helyezik. Az ár a rendelkezésre álló információk szerint 299 dollárnak felelne meg, ami kifejezetten kedvező.

Garanciát persze ez sem jelent, hiszen - ahogy korábban - a végleges felállás még változhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grebber #1
    5ezres aksi gondolom nem lesz így nem kell.