Gyurkity Péter

Futószalagon szállítja a telefonokat az Oppo

Egy újabb variánsról rántja le a leplet a kínai szabályozó hatóság, már csak a megerősítés hiányzik.

A különböző kínai gyártók esetében megszokhattuk, hogy számos új fejlesztés az ottani szabályozó hatóság, a TENAA, hivatalos oldalán bukkan fel először, sokszor hetekkel megelőzve a a cég saját bejelentését - nem beszélve a telefon piaci megjelenéséről. Az Oppo A35 is ezt az utat járja be, így a részleteket már most megismerhetjük.

Az Oppo nemrég ismertette az R7 Plus erősebb változatának fontosabb részleteit, most pedig az A35 esetében kerül sor ugyanerre, bár a hivatalos bejelentéssel itt még adósak. A készülék egy kereken 5 hüvelykes kijelzővel jelenik majd meg, amely a csúcskategória helyett ma már inkább a középkategóriás megoldásokra jellemző. Ennek megfelelően a támogatott felbontás is "csak" 720p, amihez 294 ppi pixelsűrűség társul. Ehhez egy 1,5 GHz-en futó nyolcmagos chip, 2 GB RAM, egy alapesetben 16 GB-os, de tovább bővíthető belső tároló, valamint egy egyelőre ismeretlen méretű akkumulátor csatlakozik.

A képkészítésért egy 13 megapixeles hátoldali LED flash és egy 8 megapixeles előlapi kamera felel majd, a támogatott technológiák listáján pedig ott szerepel a WiFi, a Bluetooth 4.0, a microUSB 2.0, valamint a 4G LTE és a 3G. A telefon pontos fizikai mérete 143,5 x 71,0 x 7,25 mm , súlya 133 gramm, vagyis egy meglehetősen vékony megoldásról van szó. A szoftveres oldalon a megjelenés pillanatában az Android 5.1.1 Lollipop fut majd.

A hivatalos ár és a megjelenési dátum nem ismert, ezt az Oppo remélhetőleg rövid időn belül közli majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!