Gyurkity Péter

ZTE: jön az Axon Max és a telefonlízing

Az amerikai piacra áhítozó gyártó újabb példányt mutat be, emellett pedig követi az Apple példáját.

Egy kínai forrás jóvoltából látott napvilágot a hír, miszerint hamarosan kibővül az ZTE Axon család, mégpedig a Max névre hallgató készülékkel, amely a Mini változatot követi a sorban. A legtöbb hardveres jellemző sajnos még nem ismert, de a cég egyéb lépéseit már hivatalosan is bejelentették.

Az Axon Max a külsős pletykák szerint egy 6 hüvelykes, Quad HD felbontást támogató kijelzővel futna be, amelyhez a nyolcmagos Snapdragon 810 chip, az Adreno 430 grafikus vezérlő, 4 GB RAM, egy 13 megapixeles hátoldali kamera, valamint egy 3000 mAh-s akkumulátor csatlakozna. A hangvezérlés, az ujjlenyomat-olvasó, az iker-mikrofon, illetve a Hi-Fi hangzás (a Minihez hasonlóan) szintén megtalálható lesz a listán, egyesek pedig arra számítanak, hogy az alumínium külsőt is megtartják. A hivatalos ár és a megjelenési dátum csak később lesz tudható.

Eközben azonban a gyártó saját amerikai oldalán jelezte, hogy a jövőben számos készülékük esetében elérhetővé válik a lízingelés lehetősége, amely elsősorban azoknak segítene, akik nem feltétlenül szeretnék saját maguk birtokolni az éppen aktuális okostelefonjukat. Ezzel nyilván az Apple példáját követik, amely idei párosa esetében szintén bejelentette hasonló tervét, itt azonban egészen konkréten arról van szó, hogy 6-24 hónapos időtartamra lízingelhetjük az adott készüléket, amely az utolsó részlet befizetését követően válna csak sajátunkká.

A ZTE a SmartPay nevű céggel karöltve valósítaná meg tervét, az első körben kizárólag a tengerentúlon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!