Gyurkity Péter

Bemutat­kozott az LG V10

Az új sorozat első tagja a multimédiás funkciókra fókuszál egy második kijelzővel.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy az LG valami meglepővel készül, ennek kapcsán pedig a cég valódi újdonságot ígért a felhasználóknak. Most bemutatták az új készüléket, amely két kijelzővel és további érdekességekkel jelenik meg a piacon.

Az LG V10 egy 5,7 hüvelykes fő érintőképernyőt kapott, amely Quad HD felbontással érkezik. Ehhez csatlakozik a már említett 2,1 hüvelykes másodlagos kijelző, amely a különböző értesítőket és ikonokat, illetve a pontos időt, időjárást, valamint az akkumulátor állapotát mutatja meg nekünk. A Snapdragon 808 chip megfelelő teljesítményt nyújt, ezt pedig az Adreno 418 GPU, 4 GB RAM, egy 64 GB-os belső tároló, valamint egy legfeljebb 2 TB-os microSD-kártya egészíti ki. A hátoldalon egy 16 megapixeles f/1.8 OIS 2.0 kamera, az előlapon annak 5 megapixeles társa kapott helyet, míg az üzemidőről egy 3000 mAh-s akkumulátor hivatott gondoskodni.


Videókat három különböző felbontásban rögzíthetünk, itt kézi üzemmódban kiválaszthatjuk a kívánt framerate mellett a fókuszt és egyéb opciókat, de a videoszerkesztő is megtalálható itt. A támogatott technológiák listáján a 4G LTE-A Cat.6, a WiFi, a Bluetooth 4.1, az NFC, illetve az USB 2.0 szerepel, a készülék vastagsága 8,6 mm, súlya 192 gramm. A fém keret a kisebb zuhanások ellen is véd, míg a Dura Skin a karcolásokat előzi meg.

A telefon több eltérő színben jelenik meg, az első körben Dél-Koreában, a többi régió valamivel később jön majd a sorban - az ár egyelőre ismeretlen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • professional #1
    Többet nem tudok elmondani...kérem kapcsolja ki!
    Kell!