Gyurkity Péter

Új dizájnnal jön az LG Class

Az LG valami újat ígért, ez a jelek szerint a külsőre és a kialakításra vonatkozik.

Az LG már hetekkel ezelőtt jelezte, hogy valami radikálisan újjal készülnek, eddig azonban nem sok konkrétumot láttunk soron következő készülékükről. Most egy francia portálon bukkantak fel bizonyos hardveres részletek, amelyeket képek egészítenek ki, így a külalakot illetően sem kell a sötétben tapogatóznunk.

A most megjelent felvételek alapján az LG Class - amely korábban az LG-H740, a legújabb információk szerint pedig az LG-F620 típusjelzést kapta meg - egy, a szokásosnál jóval szögletesebb, dobozszerű kialakítást kapott, mégpedig a hátoldalon elhelyezett hangerőszabályzóval és ki-bekapcsoló gombbal. A burkolat minden bizonnyal fémből készül, ez szintén újdonságot jelent, míg a hardver alapján egy felső-középkategóriás megoldást vehetünk majd nemsokára a kezünkbe.

Erre utal a méretes, 5,7 hüvelykes érintőképernyő jelenléte, amely az 1080p felbontást támogatja. Ehhez az 1,5 GHz-es órajelen futó Snapdragon 410 chip, 2 GB RAM, egy alapesetben mindössze 8 GB-os belső tároló, egy 13 megapixeles hátoldali, valamint egy 8 megapixeles előlapi kamera, illetve jó eséllyel microSD csatlakozik majd. A szoftveres oldalon az Android 5.1.1 Lollipop szerepel, az azonban még nem világos, hogy a cég ehhez milyen további kiegészítőket mellékelne.

Nem sokkal később további képekkel is kiegészült az eredeti hír, ezek alapján a készülék véglegesnek tekinthető. A hivatalos bejelentés ezt követően futott be, ez alapján még nem világos, hogy a számukra külföldi piacokon mikor jelenik meg a készülék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!