Gyurkity Péter

Három okostelefont mutatott be Gigaset

A Siemens egykori részlegét felvásárló német cég egy új hármast mutatott be az IFA alatt.

Az IFA fontosabb bejelentéseiről a múlt hét során mi is beszámoltunk, ezekkel egy időben azonban egy kisebb szereplő bemutatójára is sor került, amelynek során egyszerre három új készüléket ismerhettünk meg. A Gigaset ugyan nem igazán ismert név, de mivel a Siemens egykori részlegéről van szó, a felhasználók jó része számára érdekes lehet a hír.

A cég egyszerre három eltérő változatot mutatott be a rendezvény alatt. A Gigaset ME például egy kereken 5 hüvelykes, 1080p felbontást támogató kijelzőt kapott, amely 441 ppi pixelsűrűséggel és a Gorilla Glass 3 felülettel érkezik. Ehhez egy 1,8 GHz-en futó, vagyis némileg lelassított nyolcmagos Snapdragon 810 chip, az Adreno 430 grafikus vezérlő, 3 GB RAM, 32 GB-os, tovább bővíthető belső tároló, egy 16 és egy 8 megapixeles f/2.0 kamera, ujjlenyomat-olvasó, dual-SIM opció, 4G-elérés, az Android 5.1, illetve egy 3000 mAh-s akkumulátor csatlakozik.


A Gigaset ME Pure ehhez képest 2 GB memóriát, 16 GB-os belső tárolót, a Snapdragon 615 chipet, egy 3320 mAh-s akkumulátort, valamint egy 13 megapixeles hátoldali kamerát kínál, ára ennek megfelelően némileg alacsonyabb lesz. A Gigaset ME Pro természetesen az ellenkező irányba megy el, hiszen saját listáján 5,5 hüvelykes érintőképernyő, 3 GB RAM, egy 20 megapixeles hátoldali kamera, valamint egy még nagyobb, 4000 mAh-s akkumulátor szerepel.

Az alap változatként megjelenő ME már több európai országban, így például Lengyelországban is elérhető, ára 469 euró. A valamivel később megjelenő Pure 349 eurót, a Pro pedig 549 eurót kóstál majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!