Gyurkity Péter

Két csúcskategóriás Xperia jön augusztusban

Egyszerre két új prémium kategóriás okostelefont is bemutatna a Sony Európában.

Európai forgalmazók jóvoltából jelent meg az értesülés a napokban, miszerint a Sony Mobile egyszerre két új okostelefonnal bővítené ki az Xperia családot, a lépés eredményeként pedig csúcskategóriás megoldásokat ismerhetnénk meg. A megjelenés nincs már messze, hiszen erre augusztusban sor kerülhet.

Német portálokon látott napvilágot a hír, miszerint a gyártó egy egészen új sorozat bemutatásán dolgozik, a rajt során pedig egyszerre két új példány debütálna a nagyközönség előtt. A jól értesültek szerint a két készülék Xperia S70 és S60 néven jelenne meg, ezek egy egészen új sorozat indítanának útra a szegmensben, a Sony pedig kifejezetten csúcskategóriás jellemzőkkel, és ennek megfelelően magas árral látná el megoldásait, amelyekről azonban eddig mindössze egyetlen hardveres részlet vált elérhetővé, ez pedig az alapesetben 32 GB-os belső tároló.

Az Xperia S70 a hírben érintett európai forgalmazók szerint 853 és 919 amerikai dollárnak megfelelő áron debütálna, ez nyilván sokak számára túlságosan magas, ám arra valószínűleg a felhasználók jó része kíváncsi, hogy a cég pontosan mit is kínálna ezért. Az S60 fehér, fekete, citromsárga, illetve "Coralie" színben bukkanna fel, az S70 pedig fekete, fehér, arany, valamint zöld változatban lenne kapható. Biztosra még egyik esetben sem mehetünk, hiszen hivatalos hír eddig nem jelent meg, ám az állítólagos megjelenés már közel van.

A forgalmazók elmondása szerint ugyanis erre már augusztus közepén, valószínűleg 18-án kerülne sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!