Gyurkity Péter

Keret nélkül jön az Xperia T4 Ultra

Érdekes dizájnnal próbálkozik a Sony, amelynek készüléke már korábban kiszivárgott.

Még április közepén bukkant fel a hír, miszerint a Sony Mobile Lavender névre keresztelte új megoldását, amely akkor még ismeretlen méretű kijelzővel, ám 1080p felbontással, valamint egy MediaTek chippel szerepelt a forrás beszámolójában. Most a hivatalos név mellett további jellemzőket ismerhetünk meg.

A friss értesülésben már Xperia T4 Ultra néven hivatkoznak az új készülékre, amelynek pontos modellszáma továbbra is E5503. A tavaly megjelent T2-höz hasonlóan ez a változat is egyfajta átmenetet képezne az okostelefonok és a táblák között, ezt azonban ezúttal egy keret nélküli dizájnnal tenné, legalábbis a kijelző két oldala esetében - az előlap felső és alsó részén megmarad a megszokott kivitel.

Az érintőképernyő mérete állítólag 5,5 hüvelyk, ehhez a már említett FullHD felbontás, a nyolc magot és 1,7 GHz-es órajelet kínáló MediaTek MT6752 processzor, a Mali-T760 grafikus vezérlő, 2 GB RAM, valamint egy 13 megapixeles LED flash kamera társul - ez utóbbi egyes hírek szerint az előlapon ugyanúgy megtalálható lesz majd. A teljes listán emellett LTE-elérés, valamint dual-SIM opció szerepel még, és bár a hivatalos ár egyelőre ismeretlen, az előzetes becslések szerint ez 280 és 300 dollár között lesz, amivel az új példány szintén a közvetlen elődre hajazna.

A pontos megjelenési dátumot szintén nem ismerjük, ám ezzel kapcsolatban augusztusban további információk jelenhetnek meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • seepheeerd #1
    És ez is törni/repedni fog magától?