Gyurkity Péter

Itt az LG G4 Stylus és a G4c

Az LG további két példányt mutatott be, míg a zászlóshajó megjelenése a héten esedékes.

Nem is olyan rég mi is írtunk a dél-koreai cég háza táján várható fejleményekről, amelyek között a G4 mini változatának bemutatkozása is megemlítésre került. Ezt most hajtották végre, bár a hivatalos név önmagában nem utal a kisebb fizikai méretre, ám ezzel egy időben elérhetővé vált a telefon stylusszal kiegészített példánya is.

A hivatalos bejelentésből kiderül, hogy a G4c valóban a mini változatnak felel meg, hiszen az LTE elérés támogatása mellett egy kereken 5 hüvelykes, HD IPS-kijelző, 1,2 GHz-en futó négymagos chip, 1 GB RAM, 8 GB-os, microSD révén bővíthető belső tároló, egy 8 és egy 5 megapixeles kamera, egy 2540 mAh-s cserélhető akkumulátor, valamint az Android 5.0 Lollipop kapott helyet a listán, a WiFi 802.11 b/g/n, a Bluetooth 4.1, az NFC, az A-GPS, a GLONASS, valamint az USB 2.0 mellett. A pontos fizikai méret ezúttal 139,7 x 69,8 x 10,2 mm, a súly 136 gramm, míg a telefon három eltérő színben (szürke, fehér, illetve arany) lesz kapható.


A G4 Stylus (amely Dél-Koreában és Észak-Amerikában G Stylo néven kerül majd forgalomba) ehhez képest egy jóval nagyobb, 5,7 hüvelykes HD IPS-kijelzőt kínál, amely az LTE-változat esetében egy 1,2 GHz-en futó négymagos chippel, a valamivel olcsóbb 3G-példány esetében pedig egy 1,4 GHz-es nyolcmagos processzorral egészül ki. Ehhez a már említett 1 GB RAM, a 8 GB-os bővíthető belső tároló, egy 3000 mAh-s akkumulátor, valamint egy 13 (LTE) vagy 8 (3G) megapixeles hátoldali kamera és annak 5 megapixeles előlapi társa sorakozik fel, az Android 5.0 és a már szintén említett technológiák kíséretében, két eltérő színben (szürke és fehér).

A megjelenés mindkét példány esetében néhány héten belül várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • matatom #3
    Nos a zászlóshajóból faragott készülékek nekem semmiképp sem tünnek olyan készüléknek, amelyeken "stock-közeli" androidot futtatnak és amiket hétköznapi módon használnak. Különöseképp nem tünik annak al olyan, amihez cerka is jár, és ehhez extra appok futnak majd háttérben. Szóval ez egy vicc. 1GB RAM az Android One késszülékekben van, meg az én 5 éves, azstalfiókba nyugdíjazott telefonomon. Nem értem én ezt a húzást, vagyis azt, hogy hogy lehet ilyen paraméterrel 4G név alatt futtatni. Ez sima marketing átverés.
  • Gabbbbbbbbbbbb #2
    Egy stock-közeli androidnak hétköznapi használat mellett bőven elég.
  • matatom #1
    1 GB RAM???
    Utoljára szerkesztette: matatom, 2015.05.21. 16:08:56