Gyurkity Péter

Máris jön az LG G4 kisebb változata

Az LG új néven, ám a tavalyról ismerős hardverrel dobná piacra a zászlóshajó kisebb verzióját.

Nem is olyan rég mi is beszámoltunk az LG G4 hivatalos bemutatójáról, amely megannyi pletykát és külső értesülést követően zajlott le. Most egy német portál ír a G4c hardveres specifikációjáról és annak várható kereskedelmi áráról, amely arra utal, hogy a gyártó rövid időn belül piacra dobhatja a prémium megoldás kisebb változatát.

A G4c sok tekintetben a tavaly bemutatott G3 Beat, más néven G3 S okostelefonra emlékeztet, tekintettel arra, hogy ezúttal is egy kereken 5 hüvelykes IPS-érintőképernyőt, az általa támogatott 1280 x 720 pixel felbontást, a 8 megapixeles hátoldali LED flash kamerát, 1 GB RAM-ot, egy alapesetben 8 GB-os, ám microSD révén tovább bővíthető belső tárolót, valamint egy 2540 mAh-s akkumulátort látunk a felsorolásban. Ehhez azonban ezúttal egy valamivel nagyobb, 5 megapixeles előlapi kamera, valamint egy némileg gyorsabb, négymagos Snapdragon 410 chip csatlakozik, vagyis a hasonlóság mégsem lesz teljes.

A szoftveres oldalon már alapesetben is az Android 5.0 Lollipop kapna helyet, amely nyilván itt is a gyártó saját UX 4.0 kezelőfelületével egészülne ki, ahogy azt a G4 esetében is láttuk. A lézeres autófókusz és a kamerával kapcsolatos további speciális funkciók mintha hiányoznának a listáról, ám a dizájn és a "Metallic Black" hátlap itt is megtalálható lesz, ami jó hír a vékonyabb pénztárcával rendelkezőknek. A német oldal szerint az ár az indulás pillanatában valamivel 300 euró alatt lenne, erről azonban biztosat még szintén nem tudni.

A megjelenés várható időpontja sem ismert, ezért ebben a tekintetben is a gyártóra vagyunk utalva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CairoJack #1
    Ez egy harmat gyenge telefon. A Sony-t leszámítva minden gyártó nagyon gusztustalanul kezeli a "kistesókat", de ez még az átlagot is alulmúlja. Lassan már egy 40 rugós telefon szintjét nem hozza. Nem kell nagyon messzire menni, ez kb. egy LG Spirit, kicsit nagyobb panellel. Ami már önmagában baj, ha azt nézzük, hogy ennek az akar lenni a legnagyobb ütőkártyája, hogy "kisebb". Egy óriási, harmatgyenge ipari hulladék.
    Sajnálom, aki ilyet vesz (főleg, ha sok pénzt ad érte), de az igazi szégyen az LG-t éri, hogy egyáltalán ki mer adni egy ilyen telefont, ilyen névvel. Szánalom.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.05.12. 17:05:59