Gyurkity Péter

Decemberben jön a YotaPhone 2

Az MWC alatt bemutatott kétkijelzős okostelefon december elején jelenik meg a piacon.

Még február folyamán, az MWC alatt számoltunk be arról, hogy az orosz fejlesztő bemutatta második generációs készülékét, amely az első változathoz hasonlóan két eltérő kijelzőt kínál az érdeklődőknek. A változások mind a külső, mind pedig a hardveres belső tekintetében egyértelműek, a támogatott felbontás is nagyobb, bár még nem minden részletet árultak el.

Most a cég saját Twitter-hírfolyamán közölték a nagyközönséggel, hogy a hivatalos megjelenésre alig néhány napot kell csak várnunk, erre december 3-án mindenképpen sort kerítenek. A fontos, Londonban megrendezett eseményre csak a meghívott személyeket és szervezeteket várják, ők pedig minden bizonnyal az immár végleges verziót is közelebbről szemügyre vehetik majd, mielőtt az megjelenik a boltok polcain. Azt még nem tudjuk, hogy erre pontosan milyen sorrendben kerülne sor, de a cég már korábban jelezte, hogy Oroszország mellett az amerikai és ázsiai piacokat sem hagynák ki.


Amennyiben az eredeti bejelentés óta nem változtak a főbb komponensek, a YotaPhone 2 egy kereken 5 hüvelykes, 1080p felbontást támogató AMOLED-érintőképernyővel, valamint a hátoldalon elhelyezett, 4,7 hüvelykes EPD-kijelzővel áll majd a felhasználók rendelkezésére – ez utóbbi az energiatakarékos jelleget hivatott biztosítani, akár folyamatosan bekapcsolva, hogy készenléti állapotban se maradjunk le a kisebb-nagyobb értesítőkről, valamint a képernyőn megjelenített egyéb információkról. A chip feladatait egy négymagos Qualcomm Snapdragon 800 processzor látná el, ez 2 GB RAM-mal, valamint egy 32 GB-os belső tárolóval egészülhet ki. A külső - mint a fenti videóban láthatjuk - ezúttal némileg lekerekített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!