Gyurkity Péter

Jön a HTC M8 mini és a Nokia Lumia 630

A HTC kisebb változata egy szolgáltató oldalán bukkant fel, a Nokia megoldása videón látható.

Alig jelent meg a piacon a HTC M8, amely gyakorlatilag az eredeti One okostelefont váltja fel, máris megjelent egy rövidke hír, miszerint a cég készül annak "mini" változatával. Ez a húzás nem túl meglepő, hiszen ezzel napjaink trendjét követik.

A HTC M8 mini érdekes módon a svéd Telia mobilszolgáltató oldalán bukkant fel rövid időre, mint azon készülékek egyike, amelyek támogatják a HD Voice funkciót. A listát ugyan hamarosan módosították, ennek eredetije azonban egy másik svéd portálon továbbra is látható. Mi több, az illetékesek azzal indokolták a gyors módosítást, hogy immár kizárólag a jelenleg kapható okostelefonok szerepelnek azon, vagyis nem tagadták egyértelmű módon az újabb mini közelgő bemutatkozását.

Eközben a Nokia is készül saját új fejlesztéseinek rajtjára, amelyre minden bizonnyal még a héten, egészen pontosan a Microsoft Build 2014 konferencia alatt sor kerül. A Lumia 630-ról már korábban jelentek meg egyes értesülések, most pedig egy rövidebb videón vehetjük szemügyre a készüléket, bár itt még sor kerülhet néhány utolsó simításra. Amit eddig tudni lehet, az megerősíti az előzetes pletykákat, miszerint 4,5 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontást támogató kijelző, egy négymagos Snapdragon 400 chip, 1 GB RAM, valamint egy 5 megapixeles hátoldali kamera szerepel a listán.


Ez lesz az első Windows Phone 8.1 alá megjelenő dual-SIM készülék, ára 160 dollárnak felel majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!