SG.hu

Laptoptolvajokat fogtak Miskolcon

A rendőrök elfogták azt a négy férfit, akik egy kamion rakományát dézsmálták meg. Lopás és sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 2014. január 20-án ismeretlen tettesek ellen.

Az elkövetők 2013. december 29-én Milánó külvárosában egy kamion rakományának vámzár zsinórját elvágták, majd azt követően a raktérből eltulajdonítottak közel harminc darab laptopot, a hozzájuk tartozó akkumulátorral, töltővel és táskával együtt. Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként az elkövetők - S. József 44 éves miskolci, T. Zsolt 38 éves tóalmási, K. Gergely 38 éves mezőnyárádi és K.B. Zsolt 38 éves zsanai lakosok - azonosításra, majd az ország különböző pontjain 2014. január végén elfogásra kerültek.




A megtartott házkutatások alkalmával a nyomozók lefoglaltak 27 darab laptopot, valamint az eltulajdonított műszaki cikkek eladásából származó, több mint két millió forint készpénzt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #2
    Szerintem a rendőrök sem tudják pontosan honnan van a kétmillió forint. De ha ott találnak rakat lopott laptop mellett egy köteg pénzt, nem fogják otthagyni, mert biztosan bűncselekményből származik.
  • alien47 #1
    Kedves Cikk író.

    Itt komoly baj van a számokkal. Elloptak 30 db latopot. Ebből meglett 27 db.
    Milyen gépek (3 db) voltak, amiket garancia nélkül el lehet adni 2.000.000 Ft ért?
    Vagy nem teljes az írás és más cuccokat is elvittek a kamionból?

    Csak nekem furcsa ez a hír?

    Üdv