Berta Sándor

Androidos okostévékkel jelentkezik a Philips tévék gyártója

A Philips televíziókat gyártó TP Vision integrálja prémium kategóriás készülékeibe a Google operációs rendszerét és ezáltal javítja az okostévés élményt.

A TP Vision a lépéssel ötvözi az Android és a nagy képátlójú televíziók, valamint az okostévés ajánlatok előnyeit, egyúttal pedig még gördülékenyebb és gyorsabb televíziós és játékélményt biztosít a nézőknek. A kiadott sajtóanyag szerint a gyors reakcióidő, az erőforrások hatékony használata, az alkalmazásokra és a tartalmakra való összpontosítás tovább erősíthetik a tévék központi szórakoztató rendszerként betöltött szerepét.


A Philips Smart TV-portáljának kínálata mellett a Google Play Store rendszerében megtalálható programok is elérhetővé válnak, a különböző szoftverek így gyakorlatilag minden felhasználási területet lefednek. A Philips készülékei játékrendszerekké is átalakulnak, ami az új beépített négymagos, nagy teljesítményű chipnek köszönhető. Az új termékek zökkenőmentesen összekapcsolhatók a táblagépekkel és az okostelefonokkal, de szintén probléma nélkül felépíthető a kapcsolat az Apple iOS rendszerét használó eszközökkel is. Az első Androiddal ellátott modellek várhatóan 2014 második negyedévében jelenhetnek meg Európában.

Maarten de Vries, a TP Vision vezérigazgatója arra számít, hogy a fogyasztók elfogadják és keresni fogják az új okostelevíziókat, ezért 2015-re e készülékeik többségét már az Androiddal szállítják majd ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nextman #1
    Na vegre, mar az okost tv nem lesz butabb egy okos telefontol.