SG.hu

A frekvenciapályázat-tervezetről egyeztetett az NMHH

A fejlesztésközpontú frekvenciapályázat tervezetéről konzultált az érdeklődő piaci szereplőkkel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

A fejlesztésközpontú pályázat tervezetével kapcsolatban a hatóság konzultáción fogadta az érdeklődő piaci szereplőket. A kiadott közlemény szerint a hivatal munkatársai tájékoztatást adtak a megszerezhető frekvenciakészlet jellemzőiről, a használat körülményeiről, valamint előadást tartottak a pályázat eljárásrendjéről, alapvető szabályairól. A megjelentek kiírással kapcsolatban tett javaslatai és észrevételei rámutattak arra, hogy a szabályozói és piaci oldal egyaránt érdekelt a digitális gazdaság fejlesztésében. Ennek egyik leghatékonyabb eszköze lehet a most kiírt fejlesztésközpontú pályázat, melynek eredményeképp a szolgáltatók nagyobb területre, még több előfizetőhöz juttathatják el a legkorszerűbb szélessávú szolgáltatásokat.

Az NMHH továbbra is stratégiai partnerként tekint a digitális gazdaság fejlesztésében érdekelt piaci szereplőkre, hiszen a sikeres értékesítés új lendületet és kiszámítható kereteket biztosíthat a mobilpiaci fejlesztéseknek, erősítheti a versenyt, meggyorsíthatja a szélessávú lefedettség kiépítését, a korszerű vezeték nélküli szolgáltatások elterjedését és a versenyképes fogyasztói árak kialakulását. Az NMHH hivatala a konzultáción elhangzott kérdéseket tíz napon belül írásban válaszolja meg és a válaszokat honlapján közzéteszi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!