Gyurkity Péter

LG: hajlított telefon és a Nexus 5 érkezőben

A friss hírek szerint a gyártó októberben a Google Nexus 5 okostelefont, novemberben pedig saját hajlított megoldását dobná piacra, meglehetősen méretes kijelzővel.

Szeptember utolsó hetében mi is beszámoltunk arról, hogy a Samsung hajlított kijelzővel ellátott telefonja hamarosan felbukkanhat a piacon, eközben azonban az LG is készül egy hasonló megoldással. Nem ez lesz azonban az egyetlen újdonság a gyártó háza táján, hiszen befuthat a Google következő Nexus példánya is.

Brit források szerint a keresőcég október 14-én jelenti majd be hivatalosan az új készüléket, ezt pedig (legalábbis a tervek szerint) meglehetősen gyorsan követné a megjelenés, hiszen például az Egyesült Királyságban még a hónap végén felbukkanna a Nexus 5. Az induló ár 275 font körül lesz, a hardveres listán pedig erős processzor és 64 GB-os belső tároló szerepel, hogy közvetlenül az iPhone 5S ellen induljanak - más források 5,2 hüvelykes, 1080p felbontású érintőképernyőről, 2,3 GHz-es Snapdragon 800 chipről, 3 vagy 4 GB RAM-ról, illetve 13 megapixeles kameráról és 2700 mAh-s akkumulátorról tesznek említést.

A gyártó emellett készül az eddig G Flex néven emlegetett okostelefon bemutatására is, amely a SID 2013 (Society of Information Display) rendezvény alatt ismertetett új hajlított kijelzőre épülne. Ez egy 6 hüvelykes phablet készülék lenne, a Samsung megoldásához hasonlóan hajlított kivitelben, meglehetősen strapabíró külsővel - a műanyag burkolatot a rendezvény alatt egy kisebb fakalapáccsal ütötték, demonstrálva annak keménységét.

A megjelenésre ez utóbbi példány esetében novemberben kerülhet sor, már amennyiben nem szenved késedelmet a telefon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • coolbboy83 #1
    én csak azt nem értem, hogy miért néznek ezek ki ilyen hulladéknak.... nemigaz, hogy nincs egy jó design ezekre...