Szekeres Viktor

Megvan a Star Wars 7 címe?

Közhelyes, de legalább cicomamentes címet emlegetnek a Csillagok háborúja hetedik részéhez, azonban még mindig több, mint 2 év van hátra a premierig, így hivatalos infó híján mindez csak pletyka.

A filmes pletykák "gyártóinak" remek lehetőséget nyújt a Csillagok háborúja-sorozat felélesztése, vagyis a 2015-re tervezett hetedik epizód. Főleg addig, míg semmi konkrétum nincs a J.J. Abrams által rendezendő scifivel kapcsolatban, hiszen addig bőven lehet alapanyagot szolgáltatni különböző találgatásokhoz, legyen szó a történetről, esetleg a tervezett szereposztásról.

Miközben Jonathan Rhys-Meyers, Ryan Gosling és Zac Efron után felmerült Benedict Cumberbatch neve is, megjelent a neten egy új pletyka, ami a film címével kapcsolatos. A Disney irodáiban állítólag ugyanis Star Wars: Episode VII - A New Dawn (Új hajnal) címen is emlegetik a tervezett filmet, azonban abban a források is megegyeznek, hogy ez mindössze egy a szóba jövő több verzió közül. Ez, az egyébként teljesen jelentéktelennek tűnő részlet elég nagy port vert fel a neten, ami arra utal, hogy a Star Wars-rajongók még nem haltak ki, George Lucas univerzumát a képregények, könyvek és szerepjátékok nem csak életben tartották, hanem újabb és újabb rajongókat toboroztak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!