Szekeres Viktor

Rajongói Star Wars-film készült - itt az előzetese

Akinek nincs türelme kivárni J.J. Abrams Star Wars-mozifilmjének 2015-ös (vagy 2016-os) premierjét, az nemsokára megnézhet egy rajongói filmet, mely előzetes alapján "érdekesnek" ígérkezik.

D23 Expo ide vagy oda, a Disney még mindig nem jelentette be, hogy mikor kerül bemutatásra a mozikban J.J. Abrams Csillagok háborúja-filmje. Egyelőre a 2015-ös dátum tartja magát, de a nyári időpontok egyre-másra telnek be és napról-napra nő a valószínűsége annak, hogy a VII. epizódot inkább csak év vége felé, vagy esetleg 2016-ban engedi moziba a stúdió.


Addig szerencsére bemutatásra kerül a Star Wars Rebels című új, animációs tévésorozat, sőt, a legfanatikusabbak láthatják a Star Wars Downundert is. A Star Wars Downunder egy 30 perces Csillagok Háborúja-univerzumban játszódó rajongói film lesz, melynek fent megnézhető az előzetese. A film rendezője Michael Cox, aki az írást magára vállalta Bryan Meakin közreműködésével. A történetet pedig az a kérdés ihlette, hogy mi lenne az eredménye a Star Wars és egy ausztrál sörreklám keresztezésének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • carville #3
    Nekem inkább a pornószínész jutott eszembe a fejéről, ám sajnos lányból egyet se láttam... Nem akarom tudni.
  • Zombee #2
    Igaz, ez csak 2 perc, de az effektek, a látvány kimondottan jó, stúdiófilmek is készülnek mozis vagy lakossági forgalmazásra (DVD/TV) ennél nagyságrendekkel rosszabb effektekkel. Ez rendesen megírva, akár névtelen, de ügyes, nem ripacskodó fiatal ausztrál színészekkel leforgatva egész jó lehetne, akár a Lucasfilmnek is el lehetne adni tévéfilmnek. Imádom a SyFy ordenáré lényfilmjeit, de ez egyszerűen jobban néz ki.
  • xido #1
    Azt nem írnám le,miken röhögök a legjobban kínomban,inkább annyit csak,hogy ennek a komának ezzel a fejjel inkább csempészt kellett volna alakítania,nem jedit..