Szekeres Viktor

Európában forgatják az új Star Wars-mozifilmet

Anglia a hetedik Csillagok háborúja-mozifilmben is komoly szerepet fog játszani, hiszen a tervek szerint a belső felvételeket angol stúdiókban fogja rögzíteni a Lucasfilm.

A Lucasfilm tegnap bejelentette, hogy az egyelőre címmel még nem rendelkező Csillagok háborúja-sorozat hetedik epizódját (Star Wars: Episode VII) Európában, egész pontosan az Egyesült Királyságban fogják forgatni. Ez persze nem azt jelenti, hogy adott esetben más országokba nem merészkedne el a forgatócsoport, mindössze a forgatás központja lesz Angliában, és a belső felvételek angol stúdiókban fognak zajlani.

Aki ismeri a Star Wars-filmek történetét, azt minden bizonnyal nem éri nagy sokként a döntés, hiszen az előző hat epizód mindegyikének voltak Angliában felvett szegmensei, a készítők olyan stúdiókban dolgoztak, mint az Elstree, a Shepperton, a Leavesden, a Ealing és persze a Pinewood Studios. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke elmondta, hogy adta magát a döntés, hiszen neki is több olyan filmmel volt kapcsolata, ami Angliában készült, ezek közé tartozik többek között Az elveszett frigyláda fosztogatói, A nap birodalma, valamint a Hadak útján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gseldon #4
    Az összes Tattoine-i jelent meg Tunéziában. Ma is áll a díszlet.
  • Darth Sith #3
    "Aki ismeri a Star Wars-filmek történetét, azt minden bizonnyal nem éri nagy sokként a döntés"
    Csak annyira nem, hogy az 1-2-3 részt kompletten néhány apróságot leszámítva, végig ausztráliában vették fel, kivéve pl. olaszországi tavas jelenet stb..
  • portable2 #2
    Reméljük ebben is Szerepel Gangxta ZZ..
  • EnxTheOne #1
    Hol lehet jelentkezni rohamosztagosnak?