Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő a Star Wars 7-ben

Nem csak Mark Hamill és Harrison Ford, hanem minden bizonnyal Carrie Fisher is fel fog tűnni a hetedik Csillagok háborúja-epizódban, valószínűleg egy mellékszerepben.

Már folynak J.J. Abrams új filmjének, az egyelőre még címmel nem rendelkező hetedik Csillagok háborúja-epizódnak (Star Wars: Episode VII) előkészítési munkálatai, s természetesen ezzel párhuzamosan egyre több hír és pletyka kerül napvilágra a projekttel kapcsolatban. a Mark Hamill és Harrison Ford szerepvállalásáról szóló nem hivatalos híreket egy Carrie Fisherrel kapcsolatos követte.

Az eredeti trilógiában Leia hercegnőt alakító Fisher a Palm Beach Illustrated szerepvállalásra vonatkozó kérdésére adott egy egyszerű, igenlő választ. Ez persze annyira nem meglepetés, hiszen a színésznő már korábban jelezte, hogy szívesen szerepelne a Csillagok háborúja folytatásában. Most már csak az a kérdés, hogy milyen történettel lep meg a rajongókat Michael Arndt, aki a hetedik epizód forgatókönyvét írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #9
    Te mit szívsz?
  • lordmorden #8
    a kokó királylány és a kokó herceg nem tolta rosszul(a partizást) a forgatásokokn, de szerintem korukból kifolyólag nem angyon mehetnke bele a cuccba, ha igen akkor a 6osnak lesz folytatása... remélem enm valami új köztársaságos holmi elsz, emrt azok enmv oltak angy durranások...
    drukkolok egy old republicnak vagy valami hasonló nagy menőségnek, sztori sokkal job int együtt véve a sok új köztársaság emg másdoik birodalom.. ha így folytatják lesz 3. birodalom is...
  • NEXUS6 #7
    Azért Carrie Fisher szerintem elég jól hozza a bölcs öreglány szerepét a különböző filmjeiben. (Pl Jay és Néma Bob visszavág).

    Abban Luke is jó volt!
  • jarlaxxe #6
    Az eredeti szereplök közül csak Luke-t tudom elképzelni mint szakállas öreg jedi mestert a többi régi szereplö csak önmaguk parodiája lesz.
  • Johnny Woo #5
    Hamillel ők lesznek a Huttok :D
  • NEXUS6 #4
    Én úgy tudom a meghallgatás után végül is a Császár szerepét kapta.
    Csak mert a jelenlegi testalkatához az illik a legjobban.
  • M0RN1NGST4R #3
    csak nehogy megint előkerüljön a kokain is....
  • cstommy #2
    Ha rendbehozzák magukat a forgatásig akkor még jó is lehet (+ az is kell hogy jó story legyen, esetleg olyan amit már kiadtak könyvben)
  • Johnny Woo #1
    Na neee... Egyre kevésbé várom