Szekeres Viktor

Öt év alatt öt Star Wars-mozifilmet kapunk

Egy Star Wars-film, egy különálló epizód, egy Star Wars-film, egy különálló epizód - ilyen bontásban képzeli el a Disney a Csillagok háborúja további sorsát a mozikban.

A Walt Disney Pictures és Lucasfilm a Las Vegasban megrendezésre került CinemaConon hivatalosan is bejelentette azt, amit pár hónapja mi is megírtunk, hogy 2015-től minden évben bemutatnak egy Csillagok háborúja-mozifilmet. A bejelentés egyébként nem kicsit rímel a Universal stúdió terveire, miszerint ők évente jelentkeznének egy Halálos iramban-epizóddal.

Mindkét stúdió spinoffokkal kívánja megoldani az évenkénti epizódokat: míg a Universal a Halálos iramban részei közé egy másik karakter köré írt sorozat kiadásait illesztené be, addig a Disney a folytatásos Star Wars-sagát önálló történetekkel szakítaná meg - vélhetően 2016-ban és 2018-ban. Persze hivatalos menetrend még nincs a tervekről, de valószínűleg a 2015-ös, Michael Arndt által írt és J.J. Abrams által rendezett film után láthatjuk majd a Lawrence Kasdan, valamint a Simon Kinberg által írt szkriptből készített alkotásokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Látom nagyon feldobott mindenkit a hír.
    Tartok tőle, hogy a Disney nem Scarlett Johansson-t vette meg képletesen a SW frencsájzzal, hanem Gábor Zsazsát.