Szekeres Viktor

Nézőcsúcsot hozott augusztus 20-a

A VIASAT3 az idei év legmagasabb nézettségi értékével, míg a kistestvér, a VIASAT6 a fennállása során mért legjobb napi közönségarányával ünnepelte augusztus 20-át.

Az MTG-családhoz tartozó szórakoztató csatornák közül a VIASAT3 idei csúcsot, míg a VIASAT6 fennállásának legjobb eredményét produkálta augusztus huszadikán. Előbbi 6,6, utóbbi pedig 2,2%-os közönségarányt ért el, így együtt nem kevesebb mint 8,8% SHR-t hasítottak ki a piaci tortából, ami az elmúlt egy év legmagasabb értéke az MTG számára.

A VIASAT3 az ünnepi filmcsomagjával – többek között a magyarországi premier Becstelen brigantyk, a Valami Amerika, a Magyar vándor illetve az E.T. – A földönkívüli című mozijaival – a dobogó harmadik fokára állhatott fel, megelőzve az m1-et, a Coolt, illetve a Film+ csatornát. A VIASAT6 a premier évados Top Gear-maratonnak, a Van Helsing című filmnek, valamint a Grimm című sorozat aktuális epizódjának köszönhette a történelmi csúcsot. A napi rangsorban az előkelő kilencedik helyet elhódító VIASAT6 olyan csatornákat utasított maga mögé, mint a Comedy Central, a Story4, az RTL II, illetve a Super TV2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!