Szekeres Viktor

A VIASAT pár nap alatt több remek sorozatot mutat be

Több várva várt tévésorozat mutatkozik be a VIASAT6-on június első hetében, többek között egy idegeninváziós scifi, valamint egy minden porcikájából horrorfilmes hangulatot árasztó széria.

Akár azt is mondhatnánk, hogy az erős, premierekkel dúsított május után a VIASAT6 a júniust is megnyomja, de nem tesszük. Hiszen hiába adhatunk hírt arról, hogy június első napjaiban több premier is lesz a csatornán, ezeket eredetileg májusra tervezte a csatorna, így már valószínűleg a potenciális nézők értesültek arról, hogy folytatódik a Dexter, illetve, hogy végre sor kerül a Falling Skies, illetve az American Horror Story hazai bemutatójára.

A Dexter 6. évada június harmadik hetén startol el a VIASAT6-on, egy hétfői napon 22:00-tól. Rá egy napra a VIASAT6 bemutatja a Grimm című természetfeletti krimisorozatot, melyet a TV2-n már láthattak azok, akik érdeklődnek a műfaj iránt. Ugyancsak 22:00-s kezdéssel bír a június hatodikától, azaz csütörtök látható idegeninváziós Éghasadás (Falling Skies), péntekenként pedig, június hetedikétől kezdődően az Amerikai Horror Story (American Horror Story) fogja rémisztgetni a csatorna nézőit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Falling Skies, illetve az American Horror Story is remek sorozat. Főleg a 2. évadok.