Szekeres Viktor

Újabb X-Men-filmet terveznek - jön az X-Force?

Lehet, hogy az évek óta pletykált önálló Deadpool-film előtt a népszerű mutánst egy szuperhős csapatos filmben fogjuk látni? Előfordulhat, ugyanis a Fox stúdiónak tervei lehetnek az X-Force-szal.

Egy éven belül két X-Men-mozifilmet is láthatnak a képregényes mutánsok rajongói. A hónap végén itthon és Amerikában is bemutatásra kerül a Farkas, mely Farkas, alias Rozsomák, vagyis Wolverine egyik kalandját meséli el, jövő nyáron pedig láthatjuk az X-Men: Az elsők folytatását, mely az X-Men: Days of Future Past névre hallgat. (A képregényt ismerőknek egyik történet sem teljesen újdonság, de minden bizonnyal a filmesek törekedni fognak arra, hogy nekik is okozzanak meglepetéseket.)


És úgy tűnik, hogy a 20th Century Fox stúdió továbbra is magánál akarja tartani az X-Men licencét, nem hagyja, hogy az visszaszálljon a Disney-re. Ennek egyik jele lehet az, amit az X-MenFilms.com derített ki, miszerint a Fox regisztrálta magának az X-ForceMovie.com domaint. Ez természetesen nem jelent semmit, de ha valóban létezik ilyen terv, akkor nagyon szép találat és bizony a rajongók elkezdhetik dörzsölni kezüket, hiszen a 90-es évek elején indított X-Force képregény sokkal agresszívebb, mint a fő vonal és tele van olyan karakterekkel, akiket imádnak a rajongók. Például a csapatban megfordult Cable, Cannonball, Domino, Warpath és Deadpool is, még később Rozsomák, Psylocke, Sunspot és Kolosszus.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • EnxTheOne #4
    az xmen 3-ban is benne volt, csak phoenix kinyirta
  • szmöre #3
    A csaj az Psylock
  • Béka Benő #2
    A csaj neve Psylocke
  • Rotcsa #1
    Ki ez a csaj a képen?
    A szárnyas fickó Arkangyal? Mellette meg Fantomax van?