Szekeres Viktor

Megvan Superman és Batman közös filmjének címe?

Batman Superman ellen, vagy Superman Batman ellen lehet a két hős közös filmjének magyar címe, hacsak nem magyarítjuk tovább a neveket, hiszen akkor Denevérember kontra Acélember is szóba jöhet.

Alig pár napja jelentette be a Warner Bros. stúdió, hogy a Man of Steel, vagyis Az acélember második része egy közös Superman-Batman film lesz, máris elhangzott egy hivatalos forrásból szóló információ a projekttel kapcsolatban. David S. Goyer nem sokkal a bejelentés után a Comic Con Superman-paneljén elmondta, hogy már zajlanak az előkészítési munkálatok, hiszen a filmet 2015 nyarán moziba akarják küldeni. S ezzel kapcsán azt is elmondta, hogy vagy Superman vs. Batman, vagy pedig Batman vs. Superman lesz a film címe.

Persze mindez még nem jelent semmit, a premierig sok minden változhat, de a Goyer által írt forgatókönyv már adott. A fent elhangzottak pedig arra utalnak, amire mindenki számított, hogy a két hős egymással fog szembe kerülni - persze minden bizonnyal csak addig, míg fel nem üti a fejét egy közös ellenség.

A címmel kapcsolatos találgatásokat megerősíti az a tény, hogy a Warner stúdió megvásárolta a SupermanVsBatman.com, BatmanVsSuperman.com és a BatmanVsSupermanMovie.com domaineket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)