Szekeres Viktor

Az új főgonosz is rajta van a Thor 2 friss plakátján

Jövő héten érkezik a Thor: Sötét világ új előzetese, de addig is érdemes szemügyre venni az új plakátot, mely felvonultatja a legfontosabb szereplőket a Marvel filmjéből.

Úgy tűnik, hogy hónapokkal a premier előtt megérkezett a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) végső plakátja, legalábbis abból kiindulva, hogy az efféle, majd minden fontosabb szereplőt felvonultató kompozíciókat általában legutoljára szokták kiadni a stúdiók. A Disney sokak által várt filmjének premierje egyébként Amerikában november 8-án lesz, itthon azonban ahelyett, hogy ennél hamarabb látnánk a filmet, ahogy azt megszokhattuk a Marvel Studios tavaszi mozijai esetében, november 14-ig várhatunk a megtekintésével, hiszen a Disney pár hónapja berágott ránk a mozikban kamerázó kalózok miatt.

A sötét világgal kapcsolatban egyébként két további hírünk is van. Az egyik, hogy augusztus hetedikén kerül fel a netre a legújabb előzetes. A másik pedig, hogy az egyik főszereplő, Kat Dennings (Darcy) elmondta az IGN-nek, hogy a napokban visszatér a stáb forgatni, hogy egyes jeleneteket újra felvegyenek. (Ezt egyébként a Sifet alakító Jaimie Alexander is megerősítette.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KopaszIsten #1
    "a Disney pár hónapja berágott ránk a mozikban kamerázó kalózok miatt."

    Halál a kalózokra! :D