Szekeres Viktor

Újabb remek Hobbit-videó érkezett

Peter Jackson és csapata nem lankad, szakadatlanul gyártják A hobbit-trilógiához videóikat. Ezúttal azonban nem a készítés folyamatába nézhetünk bele, hanem abba, hogy miképp ünnepelték saját munkájukat.

A hobbit: Váratlan utazás premierje előtt megérkezett a film forgatási naplójának utolsó fejezete, melyben a rendező, de főként a munkatársai elmesélik, illetve megmutatják, hogy miképp zajlottak a világpremier előkészületei. Az ünnepélyes körülmények között megrendezett különleges vetítésre Új-Zélandon került sor, ahol természetesen megjelentek a stábtagok, és a rajongók is. A készítők pedig nem kis erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a körítés is emlékezetes maradjon.


Ráadásul a videó, melyben még egy Takacs vezetéknevű munkatárs is megszólal, nem csak az előkészületeket mutatja meg, hanem azt is, hogy miképpen zajlott a premier előtti vörösszőnyeges felvonulás. (A szőnyeg hossza ismét Guiness-rekordot döntött.) Az esemény minden bizonnyal hatalmas élményt jelentett a rajongók számára, akik közül voltak akik például Németországból repültek át Wellingtonba.

A hobbit: Váratlan utazáshoz készített produkciós naplóknak tehát vége, de jövő év elején érkezni fog A hobbit: Smaug pusztasága munkálatairól szóló első videó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!