Szekeres Viktor

Újabb magyar film a mozikban: itt a Fluor Film előzetese

A hónap magyar filmes premierje a Fluor Film lesz, mely az utolsó pillanatban került a mozis programba a Fórum Hungary jóvoltából. Már előzetese is van a produkciónak.

Karácson Tamás, alias Fluor Tomi elég valószínűtlen karriert futott be a hazai zenei életben, hiszen elismert, underground rapperből vált igazi popsztárrá, főként a zenetévék, a net és a YouTube segítségével - jellemző módon lemezei fel sem kerültek a MAHASZ-listákra. December 20-án, a Fluor Film bemutatója napán pedig talán az is kiderül, hogy csak a neve képes-e rajongóit mozikba vinni, illetve, hogy rajongói pénzt is áldoznak érte, vagy inkább csak az ingyenes dolgait részesítik előnyben.


A Fluor Film egy dokumentumfilm lesz, mint az az előzetesből is kiderül, olyan közreműködőkkel, mint Éder Krisztián, Nagy Feró, Papp Szabolcs és Hajós András. Valószínűleg tehát nem az éneklés, illetve rappelés fog dominálni a produkcióban, hanem a főszereplő bemutatása, akiről mint interjúiból, valószínűleg ismét kiderül, hogy az életben egy teljesen normális embe, akit persze páran divatból utálnak a sikerei miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hunwhite #9
    OMG!
  • csabipapo #8
    Ez mi a szent p*csa?O.o
  • Garou #7
    Tuti megtérülés, mint a "Jack Jack" igaz? :)
  • kalapos01 #6
    Nem. Fogalmam sincs, hogy mennyibe került, de a képet nézve házi videósként is megoldható a dolog, szóval nem kell nagy számra gondolni.

    Egyébként a hülye kérdésre akartam reflektálni. Egy hülyeségről filmet csinálni nem feltétlenül hülyeség, ha az a hülyeség népszerű. Nem kell rajongónak lenni ahhoz, hogy valaki pénzt adjon, elég, ha van elég ember, aki megnézi. Hollywoodban sokan művelik ezt a sportot.
  • Zombee #5
    Biztos vagy te ebben?
  • kalapos01 #4
    Nem az a hülye, aki nem adna pénzt ilyen filmre? Tuti megtérülés.
  • coolbboy83 #3
    Ki az a hikomatta droid, aki egy ilyen film készítésére ad pénzt ???
  • gyusz2 #2
    Akkora, de akkora bukás lesz, amit természetesen nyereségesnek fognak beállítani(bár az állami támogatások miatt lehet,h tényleg pluszos lesz)
    Hova süllyedünk még?? Film Flórtomiról atyaég
  • k0trapali #1
    Ez ilyen fényező film?

    Gondolom ezt nem gondolták komolyan, hisz mindegyik média szereplőt megkennek egy kis pénzel és azt mondanak a kamerába Fluorról amit kérnek tőlük... szóval, hogy fényezzék.