Szekeres Viktor

Két hónappal hamarabb jön el a világvége

Ritka az ilyen hír, tehát meg kell becsülni. A Wright - Frost - Pegg-trió új közös filmje, a The World's End nem később, hanem hamarabb kerülhet bemutatásra Amerikában.

A Focus Features stúdió bejelentette, hogy Edgar Wright The World's End című filmjének eredetileg októberi 25-re kiírt amerikai premierjét előre hozza két hónappal, egész pontosan augusztus 23-ra. A filmben Wright egyébként írói kredittel is rendelkezik, a forgatókönyvet Simon Pegg közreműködésével írta, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Martin Freeman, Paddy Considine, Eddie Marsan, Rosamund Pike, és persze az elmaradhatatlan Simon Pegg - Nick Frost-duót.

A Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok készítőinek új filmje így megússza, hogy közvetlenül kelljen megküzdenie a dollárokért a Paranormal Activity-sorozat ötödik részével és a Baggage Claim című romantikus komédiával, cserébe viszont új vetélytársakat kap. Jelen állás szerint Amerikában augusztus 23-án a You're Next című horrorfilm kerül bemutatásra, valamint egy fantasy, a The Mortal Instruments: City of Bones. (Utóbbit Csontváros címen könyv formájában is lehet kapni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Vaskabátok rulez!
    Simon Pegg és Nick Frost a zisten!