Szekeres Viktor

Itt van Sandra Bullock korhatáros komédiájának előzetese és plakátja

Sandra Bullock nyáron visszatér a mozikban, partnere pedig az elmúlt évek egyik legsikeresebb női komikusa, Melissa McCarthy lesz. Filmjük címe: Női szervek.

A napokban új részlet és egy plakát is érkezett a The Heat című nyári komédiához, melyet Amerikában egy igencsak kiemelt időpontban, június 28-án fognak bemutatni. A 20th Century Fox által gyártott komédia egyik vonzereje két főszereplője, Sandra Bullock és Melissa McCarthy lehet - utóbbi manapság az egyik legnépszerűbb komikusnak számít, hiszen előző két vígjátéka, a Koszorúslányok, valamint a Személyiségtolvaj is több, mint 130 millió dollár bevételt ért el Amerikában. (Ráadásul McCarthy következő komédiája, a Tammy 2014-ben, az amerikai függetlenség napján kerül mozikba, tehát még kiemeltebb premiert fog kapni.)


Fent a The Heat előzetese található, hiszen az még nem került ki az oldalra és több információt hordoz, mint a részlet - és az is kiderül belőle, hogy a forgalmazó eredetileg tavasszal mutatta volna be a filmet, de a nagyobb siker reményében nyárra mozgatták át. A The Heatben Bullock és McCarthy mellett olyan színészek fognak feltűnni a filmben, mint Demián Bichir, Marlon Wayans és Michael Rapaport. A rendező pedig nem más, mint a már említett Koszorúslányok készítője, Paul Feig.

A film hazai premierjére Női szervek címmel július 4-én fog sor kerülni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mg1992mg #1
    Sandra Bullock jól tartja magát korához képest, vagy csak sok sminket kapott :D