SG.hu

Oscar-favorit Sandra Bullock új filmje

Egy filmszínész szárnyaló karrierjének előbb utóbb el kell jutnia az Oscar-díj kiosztó ünnepségig. Sandra Bullock 23 évesen forgatott először, nemrégiben elmúlt negyven, a nézők a Féktelenül bemutatása óta egyforma szeretettel fogadják szinte minden filmjét.

Most talán a szakmai elismerés ideje is eljött. Az Ütközések (Crash, hazai bemutató: november) különös, sok szálon futó film, nem vígjáték és nem thriller, bár nem hiányoznak belőle a nevettető és az izgalmas részletek. A benne játszó színészek már a forgatókönyv elolvasásakor megérezhették, hogy a történet kiváló lehetőséget nyújt az emlékezetes játékra. Ezért mondtak igent a felkérésre szinte ingyen Bullock mellett még jó néhányan az A-listások közül: többek között Don Cheadle, Matt Dillon, Brendan Fraser, Ryan Philippe.

Bullock maga olyan lelkes lett a lehetőségtől, hogy nemcsak a gázsijáról mondott le (pedig általában 15 milliót kap egy munkáért), de még a repülőjegyét is maga fizette, amivel a forgatásra utazott. A befektetés azonban megtérülni látszik. A bennfentes szakmai hírek között egyre erősödik az a vélemény, hogy az idei filmes termésből az Ütközések lesz az egyik Oscar-favorit; a forgatókönyvért járó díjat szinte biztosra veszik, de jó néhány színészi díjra is tippelnek: e szerint Sandra Bullock és Don Cheadle a legesélyesebb.

Jövő februárig még sok minden történhet, de annyi már most biztos: Sandra Bullock játéka nagyon komoly szakmai elismerést aratott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • antalc #4
    idekukkancs
    Crash (2004) Solarweb.torrent
    http://www.mininova.org/get/94469
    :-))
  • YakHead #3
    Oszt bakker hon néztétek meg, hogy már véleményt montok róla? Csak mer én is megtekinteném. Ja, meg Falatka2003 is. Már csak azér, hogy legyen mirőlvitatkozni
  • pafi #2
    Jó film, de Sandra jó ha 10 percet szerepel benne...
    Szerintem kötelező darab!
  • DWz #1
    Tuti ez lesz az oscar favorit, hisz tele van anti rasszista propagandaval.