MTI

Sandra Bullock aratott az Arany Málna-gálán

Több Arany Málnával is gazdagodott Sandra Bullock amerikai filmszínésznő a vasárnapra virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazzák.

A hagyományosan az Oscar-éjszaka előtt 24 órával rendezett Razzie Awards-on Bullock a legrosszabb női alakítás és a legrosszabb páros díját is elnyerte. Mindkettőt az All About Steve című vígjátékban nyújtott alakításáért ítélték neki oda, a páros díjat a mű férfi főszereplőjével, Bradley Cooperrel közösen kapta. Bullockot a The Blind Side című futballdráma miatt a legesélyesebb jelöltnek tartják a legjobb női alakítás díjára az idei Oscar-gálán. Még soha nem fordult elő, hogy ugyanaz a színész ugyanabban az évben az Arany Málna-díjat és az Oscar-díjat is megkapta volna.


Az Arany Málna alapítvány 1980 óta adja ki a Razzie-kat. A díj egy golflabda-nagyságú, super 8-as filmtekercsre helyezett, aranysárgára festett málna. A díjazottak ritkán jelennek meg a kétes értékű kitüntetés átvételére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #7
    "az oscarra gondolsz? ők azért tudják, mi a dörgés."

    Szerintem egyértelmű, de akkor leírom neked külön, hogy nem, nem az oscarra gondoltam, hanem az arany málna díjra!

    "amúgy én olyasmit hallottam, hogy egy színész egy évben több filmben is játszhat. és van, amiben jól, van, miben meg nem jól."

    Persze, de azért eléggé nagy a kontraszt! Természetesen más filmért kapta a negatív díjat! De el kell ismerni, az arany málna díj baromság! Tavaly a Mamma mia is kapott ha jól tudom, ráadásul szerintem teljesen megalapozatlanul! Hiszen eléggé nagy közönség kedvenc volt jó színészi teljesítménnyel, jó zenével és egy korrekt sztorival! Aki ezt arany málna díjjal honorálta, azt le kéne lőni!!!

    Bullock asszony meg számomra akkor is Bullock kisasszony marad, még ha ettől falra is mászol, vagy ő maga megsértődik!
  • Merces #6
    ........ugyan ne legyél naiv oszkár is csak egy benyalunk egymásnak dij, el tudod képzelni, hogy egyetlen HollyWoody produkció sem kap dijat_?
  • vaddiszno #5
    apropo oszkar...sztem nincs mit keressenek akciofilmek ott .. meg egyeb balgasagok
  • WoodrowWilson #4
    Egyre szimpatikusabb ez a nő:) Nézzétek meg youtubeon, ahogy átvette a málnát:)
  • Narxis #3
    2 külön filmről van szó, de nézd meg a korábbi években kiket díjaztak, szerintem teljesen korrekt.

    Sandra Bullock hozzáállása pedig nagyon-nagyon szimpatikus volt nekem, eddig is kedveltem és szerettem de itt mutatta meg igazán, hogy hogyan is viselkedik egy profi színész, példát vehetnének róla páran.
  • winnie #2
    "Valószínüleg egy filmhez nem értő közösség lehet, aki ezek szerint a saját maga szórakoztatására adja a díjakat!"

    az oscarra gondolsz? ők azért tudják, mi a dörgés.

    amúgy én olyasmit hallottam, hogy egy színész egy évben több filmben is játszhat. és van, amiben jól, van, miben meg nem jól. de nem tudom. én is csak hallottam.

    "Bullock kisasszony"

    máskor írd, hogy Bullock asszony, mert van férje és, ha olvassa a soraidat, sérrtve érezheti magét.
  • donceleger #1
    Igazán kíváncsi vagyok, hogy ugyan mi alapján ítélik oda a díjakat, hiszen Bullock kisasszony megnyerte a legjobb női színész Oscar díjat! Akkor az Arany Málna díj hogyan jött össze??? Valószínüleg egy filmhez nem értő közösség lehet, aki ezek szerint a saját maga szórakoztatására adja a díjakat!