Specker Balázs

Sandra Bullock a TriStar legújabb thrillerében?

Bullock egy háziasszonyt alakítana, akinek a férje halálos autóbaleset szenved, majd másnap újra, karcolás nélkül feltűnik az asszony legnagyobb meglepetésére - írja a Hollywood Reporter.

A Hyde Park Entertainment-es Ashok Amritaj és Jon Jashni lesznek a thriller producerei, Adam Shankman, Jennifer Gibgot és Sunil Perkash mellett. A film forgatása várhatóan januárban kezdődik, Louisianában. A TriStarnak, tavalyi megújulása óta, ez lesz a harmadik filmes próbálkozása, a jövőre bemutatásra kerülő Running With Scissors (Ollókkal szaladni) és Silent Hill (Csendes domb) című alkotásai után.



Előbbi egyébként igen impozáns szereposztással büszkélkedhet, mivel a főbb szerepeket Annette Bening, Gwyneth Paltrow, Joseph Fiennes, Alec Baldwin és Vanessa Redgrave játsszák. Bullock kisasszony legközelebb Alejandro Agresti, Il Mare című alkotásában tűnik fel Keanu Reeves oldalán, majd Truman Capote drámájának Douglas McGrath féle, "Have You Heard?" címet viselő, filmes újraértelmezésében láthatja őt a közönség.

Yapo eddig a németnyelvű "Lautlos" (Hangtalan) című thrillerével jeleskedhetett, amiben mint társíró is közreműködött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!