Szekeres Viktor

Testvérsorozattal folytatódhat a Dexter

Véget ér a Dexter, azonban a rajongóknak nem kell ezentúl csak a könyvekkel beérniük, hiszen a Showtime csatorna újabb, a Dexter világában játszódó sorozatot szeretne készíteni.

Alig pár napja jelentette be a Showtime csatorna, hogy az idei nyolcadik szezon után megszünteti a Dexter című krimisorozatát, s már elkezdődött a pletykálás egy esetleges folytatásról, pontosabban mondva leágazásról. Sőt, nem is pletykákról van szó, hiszen maga, a Showtime csatorna programigazgatója ismerte el, hogy tárgyaltak a készítőkkel arról, hogy miképpen lehetne megőrizni a Dexter örökségét.

A csatorna tervei szerint valamikor a közeljövőben indítana egy spinoff sorozatot, azonban azt nem tudni, hogy ezt hasonló téma, vagy valamelyik szereplő köré szerveznék-e. Az mindenesetre biztos, hogy a nyolcadik, utolsó szezon nem fog felvezetni semmilyen új szálat vagy testvérsorozatot, s persze azt is biztosra lehet venni, hogy a Dextert játszó Michael C. Hall, ha meg is valósul az új széria, nem fog szerepet kapni benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #3
    Kár, hogy vége...
  • Ender Wiggin #2
    hát ezaz. melyik karakter izgalmas (vagy van életben) éléggé egy spin-offhoz? egyik sem. ez nem fog megvalósulni. dexternek van nagy rajongóbázisa, nem a többi tölteléknek.
  • Szefmester #1
    Hát a kiskoráról, vagy Doaksról vagy Masukáról még el tunék képzelni valamit.. de egyéb módon egy spinoffot már nehezen.