Szekeres Viktor

Besült a Beverly Hills-i zsaru-tévésorozat terve

Sokan biztosra vették, hogy ősztől nézhetjük a Beverly Hills-i zsaru-tévésorozatot, azonban a CBS csatorna szembement az elvárásokkal és úgy döntött, hogy nincs szüksége a filmek folytatására.

Bombameglepetés történt, az amerikai CBS csatorna ugyanis nem rendelte be első körben sorozatnak a Beverly Hills-i zsaru című filmen alapuló pilotot. A széria főszereplője Brandon T. Jackson lett volna, ő alakította a pilotban Axel Foley fiát. A további szereplők között olyan veteránok voltak, mint Kevin Pollak és Christine Lahti, sőt, az első epizódban még maga Eddie Murphy is feltűnt, illetve feltűnt volna.

Nem csak a sorozat neve miatt meglepő a döntés, hanem azért is, mert a készítő nem más volt, mint Shawn Ryan, aki többek között a Kemény zsarukat jegyezte, a pilotot pedig a Men in Black-filmeket is rendező Barry Sonnenfeld dirigálta. A CBS döntése azonban csak első körös elutasítást jelent a készítők számára, hiszen a hírek szerint megpróbálják más csatornának eladni a pilotot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #2
    így van
  • xido #1
    Nem baj..van annyi zsarus meg vicces zsarus sorozat,hogy még...nem kell egy kitalált sarj,aki az aput próbálja utánozni esetleg...