Szekeres Viktor

Idén Hugh Jackman kislánya tűnik el - itt a színész új thrillerjének az előzetese

Vajon mi mindent lenne képes megtenni egy apa a gyermekéért. Sokszor tették fel nekünk ezt a kérdést, több film is megválaszolta már. Ezúttal Hugh Jackman fogja prezentálni számunkra a megoldást.

Az elmúlt években több neves hollywoodi színész is szerepelt olyan filmekben, melyek egy elrabolt vagy eltűnt családtag megtalálása, visszaszerzése körül forogtak, elég csak Liam Neesonre vagy Nicolas Cage-re gondolni. Ezúttal Hugh Jackman kerül hasonló helyzetbe, de persze filmje, a Prisoners másmilyen lesz, másra fogják kifuttatni a cselekményt, legalábbis a minap érkezett első előzetes alapján.


Jackman mellett a Prisonersben olyan színészeket láthatunk, mint Jake Gyllenhaal, Maria Bello, Terrence Howard, Viola Davis, Melissa Leo és Paul Dano. A filmet pedig az a Denis Villeneuve rendezte, aki a 2000-es évek elején a Maelströmmel futott be, de igazán ismertté csak a 2010-es Felperzselt föld tette a nevét, melyet a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó Oscar-díjra is jelöltek. A Warner stúdió filmjét Amerikában szeptember 20-án fogják bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!