Szekeres Viktor

Facebook-thriller készül, az XOXO

A Fekete hattyú elsőfilmes forgatókönyvírója a film sikere után már a harmadik új szkriptjét adja el. Ezúttal egy közösségi médiás thriller, az XOXO-t vette meg egy hollywoodi stúdió, hogy ezzel is gyarapítsa a témával foglalkozó filmek számát.

A Variety információi szerint a Lionsgate stúdió egy új thrillert tervez készíteni, mely a közösségi média világában fog játszódni. A Lionsgate ugyanis pár napja vette meg a Fekete hattyú forgatókönyvírójának, Mark Heymannek az új szkripjét, az XOXO-t, mely természetesen a Facebook körül forog, egy olyan világot bemutatva, ahol nem minden az, aminek első pillantásra látszik. A közösségi média elég nagy szeletet hasít ki az emebrek hétköznapi életéből, de egyelőre nem sok mozifilm foglalkozott a jelenséggel: a tavalyi év legjobbja, a Social Network - A közösségi háló, valamint a rettentő tanulságos Catfish.

A hírek szerint az XOXO producerei között ott lesz Darren Aronofsky is - a film története pedig afféle digitális érebéli Végzetes vonzerőt fog megidézni, s egy feltörekvő, vállalati vezető tisztségviselő lesz a középpontjában, aki nem akarja elkötelezni magát a házasság intézményében, de szívesen flörtölget online. Azonban idővel felfedezi, hogy internetes románcai az életére is hatással vannak, kifejezetten halálos módon. Azt egyelőre még nem tudni, hogy ki fogja rendezni a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!