Szekeres Viktor

Az év végén érkezett 2011 egyik leggázabb plakátja

Ugyan még nem készült el sok, a 2011-es év leggyengébb filmes plakátjait sorbarendező toplista, de azt valószínűsíteni lehet, hogy a Gone előkelő helyet érne el egy ilyen válogatáson.

Olykor az ember maga is kíváncsi lesz arra, hogy mit szívnak azok a hollywoodi stúdiófők, akik olyan filmplakátokat okéznak le, mint amilyet például a Summit Entertainment egyik 2012. eleji thrillerének, a Gone-nak gyártottak a kreatívok. Az Amanda Seyfried főszereplésével készült film ettől még persze lehet jó, bár az előzetes láttán is inkább negatív reakciók érkeztek a hollywoodi elsőfilmes, azonban Brazíliában már befutottnak számító Heitor Dhalia filmjére, mely Allison Burnett (Fame - Hírnév, Gyilkosság online) forgatókönyvéből készült.


A Gone-ban egyébként Seyfried mellett még feltűnik pár ismertebb színész, de természetesen egyikőjük sem tagja a hollywoodi "élvonalnak": Jennifer Carpenter, Wes Bentley, Sebastian Stan és Michael Pare. Az Amerikában február 24-én, nálunk meg lehet, hogy csak DVD-n bemutatásra kerülő film egy fiatal lányról szól, aki egy éjszaka miután hazaér, azt veszi észre, hogy elrabolták a testvérét. Mindez azért is különös, mert hősnőnket egy éve ugyancsak elrabolták. Mivel a lány azt gyanítja, hogy ugyanaz lehet a tettes, a nyomába ered.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #4
    tényleg igazi faszfej vagy.
  • phaszfej #3
    törölgesd a szaros seggemet
  • Relixo #2
    tény nem sikerült jól, de volt már szarabb ennél...
  • portable #1
    hát ez tényleg nagyon nem lett jó