Szekeres Viktor

A bosszúállók 2: Két új szuperhős csatlakozik a csapathoz

Legalább két új szuperhőssel bővülhet A bosszúállók, azaz a The Avengers, akik ráadásul nem könnyítik meg Vasemberék dolgát.

Láttad A bosszúállókat?
  • Igen és fizettem érte.
  • Igen, de nem fizettem.
  • Nem.
Joss Whedon, A bosszúállók és A bosszúállók 2 írója és rendezője az IGN kérésére megerősítette az elmúlt hetek netes pletykáit, miszerint Quicksilver és Scarlet Witch karaktere is fel fog tűnni a The Avengers 2-ben, sőt, valószínűleg csatlakozni fognak a Nick Fury által szervezett csapathoz. További, a történetre vonatkozó konkrétumokat egyelőre még nem lehet tudni, de mivel a film csak 2015 első felében kerül bemutatásra a mozikban, így még bőven van idő az információk elcsöpögtetésére.


A híres Marveles ikerpár, Quicksilver és Scarlet Witch (magyarul: Higanyszál és Skarlát Boszorkány) bevonása A bosszúállók történetébe természetesen nem olyan egetrengető újdonság, hiszen Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője már 2011-ben elmondta, hogy kiket akarnak bemutatni tervezett filmjeikben. Feige azt már akkor természetesnek vélte, hogy A bosszúállók 2-ben több új szuperhőst is be fognak mutatni, hiszen a legérdekesebbnek már akkor is a karakterek közti dinamikát, és annak folytonos változtatását tartotta.

Whedon az IGN-nek elmondta, hogy azért érdekli őt Quicksilver és Scarlet Witch karaktere, mert meglehetősen rögös útjuk volt és a Marvel univerzum lakóinak azon részét képviselik, akik nem értenek egyet A bosszúállókkal. Whedon elmondása szerint Quicksilver és Scarlet Witch nem fogja megkönnyíteni Tony Starkék dolgát, meg egyébként sem jellemző rá, hogy olyan karaktereket rakjon filmjeibe, akik a hősök utazását zökkenőmentesebbé tennék.

Azt természetesen ugyancsak korai lenne találgatni, hogy kik alakíthatják el a két új szuperhőst, az azonban kiderült, hogy Scarlet Witchet egy Saoirse Ronan-karakterű színésszel játszatnák el. Amellett, hogy az új színészekről nem tudunk, egyelőre még az sem biztos, hogy mindenki visszabújik-e legutóbb megismert karaktere bőrébe A bosszúállók 2-ben, hiszen többen még nem egyeztek meg a stúdióval a szerepvállalásukról. (A tárgyalások nem csak a gázsik miatt folynak, hanem a különböző bevételből történő részesedéseket sem tisztázták még.) Ha a megegyezésre nem kerül sor, akkor a Marvel Studios új színészeket kényszerül toborozni bizonyos szerepekre.


(Aki nem látta a Vasember 3-at, az ne olvasson tovább.) Ha pedig valaki a Vasember 3 befejezését látva azért aggódna, hogy nem látja többet Tony Starkot, annak természetesen nem kell félnie. Egyrészt azért nem, mert a Vasember 4 szinte biztosra vehető, másrészt Whedon is hozzátette mondandójához azt, hogy valószínűleg egy néző fején sem futott át az, hogy Starknak ne lenne több páncélja a filmben megsemmisítetteken kívül. Whedon szerint a kérdés mindössze az, hogy ha A bosszúállók hívják őt, akkor meg fog-e jelenni. A válasz pedig erre a kérdésre szerinte egyértelmű "Igen".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elemir #25
    A Vasember végén amúgy is ott van, h lesz folytatás:)
  • Vereshegyi #24
    Szerintem az volt csak a baj az első filmmel hogy Avengersnek túl Ultimates-es akart lenni, Ultimates-nek meg túlságosan is Avangers volt. Aki olvassa az biztos tudja mire értem.
  • Molnibalage #23
    Mi a fene... :)
  • Zombee #22
    The New Avengers, 2005.
    Próbálkozott 40 évig, végül itt összejött.
  • Molnibalage #21
    Nekem pedig a reboot tetszett. A TM-es három régi valami totál zskat volt. Én is tartottam az AG féle új széria első részétől, de a gagyi kinézetű gyíkot leszámítve jól sikeült. Persze ehhez kellett Martin Sheen is...
  • Molnibalage #20
    ???

    Pókember soha nem volt Avengers tag a Marvel univerzmban.
  • Whysper #19
    The Avengers 1-végtelenségig jöhet még Thor/Hulk/Iron Man 1-végtelenségig 8)

    Alig várom az össze részt! 8)
  • Zero 7th #18
    Leginkább egyetlen kisgyerek sem ugrott le a Dragonball hatására háztetőről, ez egy legenda.

    Az Avengersszel meg az a legnagyobb probléma, hogy nulla feszültség van benne. Jön egy isten az élienjeivel, jajmilesz. Van ellene egy erősebb istenünk, egy nagy zöld elpúsztíthatatlan melákunk, aki az istent is, meg a legerősebb élien szarságot is egyetlen ütéssel pusztítja, egy kiolvasztott szuperkatonánk, egy alkoholistánk tömegpusztító fegyverrel, meg egy picsánk pisztollyal. A filmben lévő egyetlen vészhelyzetet a csapat SZÖVETSÉGESEI okozzák az atomrakétával. Hihetetlenül erőtlen az alap konfliktus.

    Persze egynek elmegy, de ne csináljunk már úgy, mintha valami instant klasszikus lenne!
  • Laza #17
    Háát, a régi pókemberek egy ideig elmentek, de az új, mint reboot, borzalom a köbön ... mondjuk eleve ezzel a kölökkel nem is mehetne a csapatba, mindenképpen új, normális, 'felnőtt' karakter illene a szerepbe.

    Egyébként is várom mikor rebootolják megint a pókit, és felejtik el ezt a ficsúrt is :)
  • Zombee #16
    Kiadták bérbe a jogokat, amíg a Marvel maga nem kezdett filmezésbe, és a Sony most ragaszkodik hozzájuk. Gondolom náluk is úgy vannak a jogok, mint a F4 a Foxnál, hogy bizonyos időnként amíg csinálnak filmet, addig a jogok náluk maradnak. Így szállt vissza pl. a Daredevil, és így marad a Foxnál az X-Men és a F4 is - legalábbis még tervezik az új F4 filmet. És a Marvel maga adta el így Pókembert, egy szavuk sem lehet. Igaz, talán ők maguk sem gondolták, hogy ilyen sikeres lesz. Hogy ők jobbat csinálnának, az az utóbbi pár év szuperhősös filmjei tükrében borítékolható. Talán majd egyszer.