25
  • Elemir
    A Vasember végén amúgy is ott van, h lesz folytatás:)
  • Vereshegyi
    Szerintem az volt csak a baj az első filmmel hogy Avengersnek túl Ultimates-es akart lenni, Ultimates-nek meg túlságosan is Avangers volt. Aki olvassa az biztos tudja mire értem.
  • Molnibalage
    Mi a fene... :)
  • Zombee
    The New Avengers, 2005.
    Próbálkozott 40 évig, végül itt összejött.
  • Molnibalage
    Nekem pedig a reboot tetszett. A TM-es három régi valami totál zskat volt. Én is tartottam az AG féle új széria első részétől, de a gagyi kinézetű gyíkot leszámítve jól sikeült. Persze ehhez kellett Martin Sheen is...
  • Molnibalage
    ???

Pókember soha nem volt Avengers tag a Marvel univerzmban.
  • Whysper
    The Avengers 1-végtelenségig jöhet még Thor/Hulk/Iron Man 1-végtelenségig 8)

Alig várom az össze részt! 8)
  • Zero 7th
    Leginkább egyetlen kisgyerek sem ugrott le a Dragonball hatására háztetőről, ez egy legenda.

Az Avengersszel meg az a legnagyobb probléma, hogy nulla feszültség van benne. Jön egy isten az élienjeivel, jajmilesz. Van ellene egy erősebb istenünk, egy nagy zöld elpúsztíthatatlan melákunk, aki az istent is, meg a legerősebb élien szarságot is egyetlen ütéssel pusztítja, egy kiolvasztott szuperkatonánk, egy alkoholistánk tömegpusztító fegyverrel, meg egy picsánk pisztollyal. A filmben lévő egyetlen vészhelyzetet a csapat SZÖVETSÉGESEI okozzák az atomrakétával. Hihetetlenül erőtlen az alap konfliktus.

Persze egynek elmegy, de ne csináljunk már úgy, mintha valami instant klasszikus lenne!
  • Laza
    Háát, a régi pókemberek egy ideig elmentek, de az új, mint reboot, borzalom a köbön ... mondjuk eleve ezzel a kölökkel nem is mehetne a csapatba, mindenképpen új, normális, 'felnőtt' karakter illene a szerepbe.

Egyébként is várom mikor rebootolják megint a pókit, és felejtik el ezt a ficsúrt is :)
  • Zombee
    Kiadták bérbe a jogokat, amíg a Marvel maga nem kezdett filmezésbe, és a Sony most ragaszkodik hozzájuk. Gondolom náluk is úgy vannak a jogok, mint a F4 a Foxnál, hogy bizonyos időnként amíg csinálnak filmet, addig a jogok náluk maradnak. Így szállt vissza pl. a Daredevil, és így marad a Foxnál az X-Men és a F4 is - legalábbis még tervezik az új F4 filmet. És a Marvel maga adta el így Pókembert, egy szavuk sem lehet. Igaz, talán ők maguk sem gondolták, hogy ilyen sikeres lesz. Hogy ők jobbat csinálnának, az az utóbbi pár év szuperhősös filmjei tükrében borítékolható. Talán majd egyszer.
  • Bari06
    Ki kérem magamnak az Avengers igen is jó film (bár ízlések és pofonok), és ha te csak azt látod benne hogy: " pár álarcos kaszkadőr vagy animáció ugrabugrálása, ahol a végén megmenekül a világ" akkor elég siralmas. A film arról szól, hogy egy csapatnak igen is össze kell dolgozni ahhoz hogy elérjenek valamit, és külön külön is figyelniük kell sok mindenre. Például ott van Amerika kapitány, aki az élete árán is megvédené a hazáját, ami elég becsületes. Szóval az ilyen filmek inkább tanítják az embert és ösztönzik (legalább is engem igen), persze nem arra hogy gúnyát öltsek és eszeveszettül rohangáljak a városban tolvajokat kergetve (megesik, de hányan próbáltak meg repülni mondjuk a Dragon ball miatt???). De igen is sok mindent lehet tanulni tőlük. Vagy inkább nézzem a hihetetlenül izmos JohnMcClane/Rambo kaliberű fickókat, akik hátrakötött kézzel csukott szemmel betonba öntött lábbal egymaguk elintéznek milliónyi embert (persze ezeket is szeretem, de itt most nem ez a lényeg) csak mert útban vannak???
  • Etinger
    Amúgy mindenki tudja jól, hogy Pókember hiányzik a csapatból de valami iszonyatosan. És nagyon bosszantó, hogy jogi okok miatt nem kerülhet ide. Főleg úgy, hogy talán a Paramount-Marvel jobb filmet adna ki a kezei közül mint a Columbia (Sony). Mert az gyenge. Új is, régi is.. átlag. Na jó.. régi az átlag alatti (a harmadik).
  • Etinger
    Azért érdemes megnézned azt, hogy itt ezen az oldalon milyen filmekről írnak. Az a kategória, ami neked tetszik úgy igazán, szinte egyáltalán nem kerül itt bemutatásra, vagy csak említés szintjén. Ugyanakkor ha megnézed, hogy a Mockbusterekről is folyamatosan írnak, akkor főleg belőheted a dolgokat. Hozzáteszem jó lenne ha azokról szó se esne. Nyilván egy művészfilmes oldalon meg megint más statisztikákat olvashatnál.
  • Zombee
    Viszont szórakoztató. Én nagyon kevés látványos tél végén bemutatott nagy nyári mozit nézek meg, ezeken a szuperhősfilmeken kívül mást nem is nagyon. Emellett jókat mulatok 80-as évekbeli gumiszörnyes és baltásgyilkosos horrorokon, rendszeresen újranézem a Rendőrakadémiát, a Rambot, a Die Hard-ot, majd a rendszeres filmklubokon a Krisztus utolsó megkísértését, és a Nagy Lebowskit. Kellenek az agykikapcsolós, szórakoztató akciófilmek, a gond akkor van, amikor valakinek mindegy, mire ül be, csak 3D és a szokásos, történet szempontjából elhanyagolható jónő meglegyen.
  • Zombee
    Mi ez az összevagdosott szar?
  • heist
    Elég szomorú, hogy ilyen filmek érdeklik az embereket. Se füle se farka, látványügyileg sem estem hanyatt tőle.

• warcat
    Tényleg kalapos vagy,vaskalapos.
    Nincs annál szomorúbb,mint amikor elfelejti valaki,milyen gyerek lenni.Elveszett lélek az ilyen.
  • Dynamic
    Mi ebben a különös? Nyilván azok kattintanak a cikkre akiket érdekel a téma, vagyis nyilván a filmet is látták. Egy Másnaposok cikkre én sem kattintok, mert nem érdekel, nem is láttam, ergó kimaradok a szavazásból is.
  • kukucs1919
    The Avengers 2 : Reborn Official Teaser #1 2014
    http://www.youtube.com/watch?v=NP0BCydSEjs
  • WoodrowWilson
    Ez poén kérdés a részedről, vagy halál komoly? Te is tisztában vagy vele, hogy A bosszúállók minden idők harmadik legtöbb bevételét hozó filmje, tehát igen, ilyen filmek érdeklik a nézőket.
  • Garou
    Amit fontos tudnod erről a szavazásról, hogy lefedi a teljes magyar lakosságot 12-40-ig, és a többmillió emberből mindenki kötelezően szavazott. Tehát nem arról van szó, hogy egy eleve bizonyos rétegnek szóló oldalnak a mozis részlegét olvasók közül csak azok kattintottak ide, akiket valamennyire érdekelt a téma, és közülük sem mindenki szavazott, ugyanmár. :)
  • kalapos01
    Ez mondjuk kifejezetten rémisztő:

Láttad A bosszúállókat?
    Igen és fizettem érte. (66%)
    Igen, de nem fizettem. (31%)
    Nem. (3%)

Ez poén szavazás vagy halálkomoly, hogy ilyen filmek érdeklik a nézőket? (Félreértés ne essék, lehet, hogy kurva jó a film, nem ezt vitatom, de pár álarcos kaszkadőr vagy animáció ugrabugrálása, ahol a végén megmenekül a világ érdekel másodjára vagy tizedjére valakit? Ha komolyabb lenne esetleg, de az ilyen családi jellegűek inkább a fiataloknak szólnak, nem?)
  • kalapos01
    Szóval csak a rózsaszín cikkek játszanak? Jó érzés becsukni a szemed és nem tudomást venni a valóságról?

Eleve nem sok értelme van az olyan írásnak, amiben van pár tény, amit az ember ezer más helyen is el tud olvasni. A lényeg mindig a vélemény, akár pozitív, akár negatív. Akit nem érdekel más véleménye, az elveszett lélek.
  • Szefmester
    Valóban, mondhatni az első jó cikk tőled. Gratulálok, már a csak a többit is ilyen szintre kéne belőni és nem is kapnál szidást.
  • endrev
    Viktor, tökjó lett a cikk, semmi savanyú cinizmus és hasonlók! :) Köszönet!