Szekeres Viktor

Az első hivatalos képek A csodálatos pókember 2-ből

Pár napja teljes menetfelszerelésben láthattuk A csodálatos pókember 2 fő rosszfiúját alakító Jamie Foxxot, most pedig megnézhetjük az első hivatalos képen, hogy miként fest "civilben".

Múlt héten már láthattuk az első lesifotókat A csodálatos pókember 2 főgonoszát alakító Jamie Foxxról, ráadásul ezek a fényképek maszkban mutatták be az Electrót alakító színészt. A tegnapi nap folyamán a filmet rendező Marc Webb Twitteren jelentetett meg egy hivatalos képet Foxxról, immáron smink nélkül, Maxwell Dillonként. A kép alá írt pár szóból az is kiderül, hogy már az 52. napnál tart a képregény-fim forgatása.

Klikk ide! Klikk ide!

Később a nap folyamán Marc Webb újabb képpel örvendeztette meg Twitteres követőit, ezen pedig már Dane DeHaan volt látható, aki A csodálatos pókember második részében Harry Osborn karakterének fog a bőrébe bújni. Egyes pletykák szerint már nyáron láthatjuk a film első, nagyon kezdeti előzetesét, a premierre és teljes előzetesre azonban 2014-ig várnunk kell. Amerikában a film 2014. május másodikán kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!