Szekeres Viktor

Remekül néz ki az Elysium című scifi várva várt előzetese

Nagyszerűen sikerült az Elysium - Zárt világ első előzetese - ha eddig nem lett volna kötelező nyári program a film megtekintése, most azzá vált. A héten egyébként megérkezik a szinkronizált verzió is.

A Sony az ígéreteinek megfelelően a plakát megjelentése után nem sokkal előrukkolt az Elysium című scifi első előzetesével, mely az általános vélemények nem okoz csalódást. Az itthon Elysium - Zárt világ címen bemutatásra kerülő film első trailerje amellett, hogy megismerteti a nézőt a film látványvilágával, felvázolja az alapkonfliktust, a két elszeparált világot, illetve bemutatja a Matt Damon által alakított főhőst, Maxet.


A 2154-ben játszódó történetet az a Neill Blomkamp rendezte, aki a District 9-nal robbant be a köztudatba, illetve az Alive in Joburg című rövidfilmmel. Ez a berobbanás egyébként nem csak anyagi értelemben érvényes, hiszen amellett, hogy a scifi világszerte 211 millió dollár bevételt hozott, a Dsitrict 9 még egy forgatókönyves Oscar-jelölést hozott a dél-afrikai rendezőnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!