Szekeres Viktor

Mindenki rajta van a Halálos iramban 6 végső plakátján

A Halálos iramban-sorozat legújabb epizódjának kilenc fontosabb szereplője kapott helyet a film legújabb plakátján, mely feltételezhetően a végső is lesz, bár egy Vin Dieseles közelit még lehet, hogy bevállal a stúdió.

"Minden út ide vezetett" - harsogja a Halálos iramban-széria hatodik részének végső plakátja, melyen mindenki rajta van, aki számít, vagy, aki a gyártó Universal stúdió szerint számít. Az előtérben természetesen Vin Diesel, Paul Walker, valamint a mostanában kvázi a csapból is folyó Dwayne Johnson látható - utóbbinak pár hónap alatt ez a film lesz a negyedik premierje, hiszen az autós akciófilm sokadik epizódja előtt még áprilisban Michael Bay új rendezésében, az Izomagyakban is játszani fog.

A Universal stratégiája kivételesen nem az lesz, hogy a film a premier első három napján szedje meg igazán magát, hiszen május 24-től lesz látható Amerikában a Halálos iramban 6, amikor a Warner a Másnaposok 3-at, a Fox pedig az A zöld urai című animációs filmet fogja bemutatni - mindhárom jókora bevételre számíthat papíron. A stúdió tehát valószínűleg nem fog kétségbeesni akkor, ha hosszabb távon bizonyul jövedelmezőnek a film. (Az ötödik rész három nap alatt 86 millió dollárt termelt, mely a 209 milliós amerikai összbevételnek 41%-a volt.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!