Szekeres Viktor

Itt a Riddick első előzetese

A Riddick-rajongók nagy örömére végre felkerült pár másodpercnyi jóság a netre az ősz elején mozikba kerülő Vin Diesel-scifiből, mely a hírek szerint nem az ijedőseknek készült.

Vége a várakozásnak, végre belepillanthatunk a Vin Diesel-féle Riddick-be. A színész ugyanis Facebook oldalára kirakta a világszerte várhatóan nyár végén, illetve ősz elején bemutatásra kerülő scifijének első előzetesét, Mindössze egy alig 20 másodperces teaserről van szó, amit minden bizonnyal követni fog pár rövidebb vagy egy hosszabb trailer is, de már ez is több, mint a semmi.


Míg a nemzetközi bemutatók pontos dátuma javarészt ismeretlen, azt tudni lehet, hogy Amerikában szeptember hatodikán mutatják be a Riddicket, mely IMAX-támogatást is fog kapni. A film a David Twohy által rendezett sorozat harmadik részének tekinthető, s benne Diesel mellett még olyan színészek fognak feltűnni, mint Karl Urban, Jordi Molla, Matt Nable, Katee Sackhoff, Bokeem Woodbine, Dave Bautista, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk és Keri Hilson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #12
    Jo volt mindketto...
  • Kriszt85 #11
    Érdekes, hogy mennyire két véglet a nézők véleménye, van akinek nagyon nem tetszett, van akinek meg igen, mint nekem is. Az első rész sötét, túlélőhorror, lényekkel pár utalással a főhős életére. Míg a második kevésbé sötét, hacsak nem olyan értelemben, hogy ki akarják írtani a fúriánokat, de egy sokkal nagyobb univerzumot villant meg, amiben szerintem sok lehetőség lenne, ki lehetne dolgozni. Én leginkább enne örülnék, ha a következő három részben egy nagy univerzum mutatkozna be, persze jó darkos elemekkel, szörnyekkel, meg sok Diesellel. :)
  • loky #10
    Személy szerint jobba örülnék ha a második részt folytatták volna ... De persze ennek is nagyon örülök... bár én jobban szeretem a "szifisebb" scifi-ket :)
  • Johnye840 #9
    Nem emlékszem, hogy a második részben lettek volna szörnyek....neked tetszett, nekem nem :) nem vagyunk egyformák. Egyébként igen túloztam, nem a legrosszabb film. Viszont hasonlót vártam, mint az első része, ezért írtam, hogy a legrosszabb filmélményem
  • Dynamic #8
    Ilyen szintű trailert a második részből is röhögve össze lehetne ollózni, szal furcsa ez a "második rész a világ legrosszabb filmje, de ez érdekel" kommented. Mondjuk szerintem brutál jó volt a második rész is, de ízlések és pofonok.
  • xido #7
    Azóta lehet már ki is gugliztad a választ:

    Sötétség krónikája címen keresd,2004-ben jelent meg itthon..valamint készült egy Riddick:Sötét düh felvezetés a filmhez,rajzfilm formájában,de ő adta a hangját hozzá
  • Zocsi #6
    Summa sumarum: nem, a második filmnek nem volt hangulata.
  • Zocsi #5
    A Pitch Black egy tök minimál költségvetésű film volt, inkább B sci-fi kategória mai szemmel. Ám pont ez az erőssége is egyben. Szerintem jó karaktereket mutatnak abban a filmben. A plot jó, a történet és az elmesélés már-már puritánul sallangmentes sci-fi thriller/horror, ahol a fantasy elemek inkább körítésként adják a kultikus anti-hős köré épített cselekményfolyamot.
    Nem úgy mint A sötétség krónikája. Pont a fordítottja. Grandiózus operajelenetek, nagyszerű CGI, de ürességtől kongó mitológia. Ez már inkább kalandfilm, de valahogy nem mondanám sötét hangulatúnak, hiányzik belőle a feszültség és Riddick anti-hős karaktere is akcióhőssé redukálódik.

    Az új Riddick film történetében (legalábbis, amit eddig tudni) nem lesz túl érdekes, műfajilag vélhetően inkább akció. Ami biztos, hogy Riddick karaktere minden eddiginél több reflektorfényt kap majd. A büdzsé viszont az első filmhez áll jóval közelebb, így van remény, hogy nem CGI-vel próbálják meg eladni, hanem írással.
  • Johnye840 #4
    Annak volt hangulata? Életem legrosszabb filmélménye volt.....de ez a bemutató után kezd érdekelni. Remélem nem cseszik el
  • Szefmester #3
    Az a Pitch Black folytatása volt? Megjelent szinkronnal, vagy csak feliratosan lehet leszedni?