Szekeres Viktor

Itt a Halálos iramban 6 első előzetese

Cseppet sem meglepő módon látványos filmet ígér a folytatásfilmek rajongóinak a Halálos iramban hatodik részének első előzetese, melyet Amerikában 100 millióan nézhettek meg a Super Bowl alatt.

A Universal Pictures stúdió 8 millió dollárt fizetett ki azért az amerikai CBS tévécsatornának, hogy a vasárnapi amerikai focis nagydöntő, a Super Bowl első negyede alatt leadják a Halálos iramban hatodik részének (The Fast & Furious 6) első előzetesét. Általában a tévés filmspotok fél percesek szoktak lenni, azonban a Universal ráduplázott erre a hosszra, egy percen át mutogatta a 100 millió nézőnek, hogy mire kell számítania annak, aki jegyet vásárol a franchise következő darabjának május bemutatójára.


A film Amerikában május 24-én kerül bemutatásra, itthon pedig már egy nappal korábban megnézhetjük magunknak Domék legújabb kalandjait. A főbb szerepekben olyan ismert és új arcokat láthatunk, mint Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky, Luke Evans és Gina Carano. Az előzetessel egy időben a hatodik rész szinopszisa is nyilvánossá vált. A hírek szerint egyébként a nap folyamán egy új, hosszabb trailer is felkerül a netre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 12346 #3
    Ezek a filmek még mindig ilyen occsó buxákról, meg kinderben talált színes kisautókról készült rövid snittek váltakozása, mint az első 1-2 rész?^^
  • macleod2012 #2
    Van benne Vin Diesel, Rock, meg egy 69-es Charger Daytona, egy mozit már megér
  • gyusz2 #1
    Ha Prodigy lesz a filmzenében, az már rossz nem lehet:-D