Szekeres Viktor

Itt a koreai Running Man előzetese

Amerika úgy tűnik, hogy felfedezte az ázsiai filmművészetet, hiszen az egyik hollywoodi stúdió úgy döntött, hogy beszáll egy koreai akciófilm finanszírozásába.

Előzetest kapott a Running Men. Természetesen nem az Arnold Schwarzenegger-féle Stephen King-adaptációról, a klasszikus A menekülő emberről van szó, hanem egy koreai akciófilmről, eredeti címén a Reonningmaenről, mely a trailer alapján elég elborult humorral rendelkezik. Az előzetes szerint a film a koreai főváros, Szöul utcáin fog játszódni és megállás nélküli akcióknak lehetünk szemtanúi.


A Shin Ha-kyun főszereplésével készült filmet Jo Dong-oh rendezte, akitől már láthattuk a 2006-os Nyughatatlan lélek című művet. Az áprilisban bemutatásra kerülő akciómozi érdekessége, hogy ez az első olyan koreai film, mely 100%-ban hollywoodi tőkéből készült, a produkciót a 20th Century Fox finanszírozta. A történet egyébként egy piti bűnözőről szól, aki megpróbál jó útra térni, azonban miután szemtanúja lesz egy gyilkosságnak és őt vádolják meg a tettel, menekülni kényszerül, s ez a menekülés egy egész ország szeme láttára történik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!