Szekeres Viktor

Készül Az Angyal új feldolgozása

Ismét feldolgozzák Roger Moore klasszikus nyomozós sorozatát, Az Angyalt. A legújabb remake-nek mindössze a főszereplői ismertek, de az, hogy hol és mikor kerülhet bemutatásra, még nem.

A Roger Moore főszereplésével készül Az Angyal (The Saint) című krimisorozatot 1962-ben mutatták be és a széria 6 évadon át, összesen 118 epizódon keresztül volt képernyőn. Leslie Charteris népszerű regényhőse, Simon Templar főszereplésével 1997-ben mozifilm is készült Val Kilmer főszereplésével, azonban ez nem aratott akkora sikert, hogy elkészüljön a folytatása.


Legutóbb 2008-ban hallhattunk Angyal-feldolgozásról, de a James Purefoy főszereplésével forgatott pilot valószínűleg nem kellett senkinek, hiszen nem lett belőle sorozat. Pár éve szünet után még idén újabb pilotot forgatnak egy leendő Angyal-sorozathoz. A címe természetesen marad The Saint, bár több információ egyelőre nincs róla, de azt feltételezhetjük, hogy a történet a jelenben fog játszódni. A címszereplőt Adam Rayner fogja alakítani, egyik partnere Eliza Dushku lesz, a rendezői feladatokat pedig Simon West vállalta magára. (Az angol nemzetiségű Raynert legutóbb a Trinity kórház című sorozatban láthattuk, de szerepelt a Szeretőkben és a Dragon Age: Redemptionben is. Itthon legközelebb A célpont című akciósorozatban lesz látható.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!