Szekeres Viktor

Itt a Psycho előzményének előzetese

Tavasszal kerül bemutatásra a tévében a Psycho előzmény sorozata, azonban nem egyszerű előzményről van szó, hiszen a készítők egy furcsa csavart is belevittek elképzeléseikbe.

Az amerikai A&E csatorna bemutatta a jövő tavasszal képernyőre kerülő Bates Motel első hosszabb előzetesét - ismerős hangeffektet használva. Mint az a címből is kiderülhet, a Bates Motel a Psycho című Hitchcock-filmhez köthető valamilyen szinten, Norman Bates gyerekkoráról fog szólni - a csavar annyi, hogy a körítés modern lesz. A készítők között ott van az a Carlton Cuse, aki a Lost - Eltűntek egyik fő kreatív embere volt.


A Bates Motel főszereplője, Norman Bates alakítója Freddie Highmore lesz, édesanyját, Normát pedig Vera Farmiga fogja játszani. Mellettük még olyan színészeket láthatunk, mint Max Thieriot, Mike Vogel, Olivia Cooke, Nestor Carbonell és Nicola Peltz - utóbbit két év múlva már sokkal jobban fogjuk ismerni, hiszen ő lett a Transformers 4 egyik főszereplője. A történet természetesen arról fog szólni, hogy tinédzserként miként alakult át Norman Bates pszichéje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!