Szekeres Viktor

Sean Bean ismét sorozat főszereplője lesz

Sean Bean úgy tűnik, hogy mostanában szívesebben szerepel tévésorozatokban, mint filmekben, hiszen a napokban ismét elvállalta egy pilot főszerepét, ami akár több évre is lekötheti őt.

A legutóbb a Trónok harca és a Missing - Elrabolva című sorozatokban látott Sean Bean nemsokára lehet, hogy ismét egy tévés produkcióban fog feltűnni. Ő lett ugyanis az amerikai TNT csatorna egyik készülő sorozatpilotjának főszereplője. Érdekesség, hogy Bean nem az első választás volt a szerepre, csak éppen az először becastingolt Brendan Fraser pár hét elteltével kreatív nézetkülönbségek miatt visszalépett a szereptől.

A Legends címre hallgató pilot Robert Littell egyik regénye alapján készül Howard Gordon (24, Homeland) felügyelete mellett. A történet egy Martin Odum nevű ügynökről szól, akinek a specialitása a beépülés, szinte kaméleonként képes minden küldetése során más és más személyazonosságot felvenni. (Maga a sorozat csak ebben az alapsztoriban hasonlít az itthon is látott Kaméleonra, a hangvétel és a lényeg a hírek szerint teljesen más lesz.)

Beant legközelebb mozifilmben a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak folytatásában láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Mert a legutóbbi 4 sorozatából egyben meghalt? Vagy a legutóbbi hét filmjéből 1-ben vagy 2-ben meghalt?
  • adampierson #2
    Jah, én is bírom. És a cikk írója helyében nem mennék tovább, "évekkel". Valószínűleg még a pilot végén kinyiffan. Amúgy lesz, nemsokára egy filmje (ha nem jelent már meg) A szerencse zsoldosai (vagy valami ilyesmi a címe),na abban nem hal meg, és haláli egy film. :D
  • Wittgen #1
    Én bírom Beant, csak szinte az összes filmjében (sorozatban) csúnya véget ér a karaktere. Bár lehet, hogy pont Ő nem finnyás az ilyesmikre, azért vállal ilyen szerepeket.