Szekeres Viktor

Újabb megszüntetett sorozatot folytatnak

Általában egy sorozat megszüntetése egyenlő a halálos ítélettel, idén azonban már két nagy krimiszéria is második lehetőséget kapott - ráadásul mindkettő az őket megszüntető csatornától.

Kis túlzással azt mondhatjuk, hogy szökőévenként egyszer fordul elő, hogy egy már megszüntetett tévésorozatot feltámasztanak, de az idei szökőévben a második példát szállítja. Májusban a CBS csatorna befejezte a Felejthetetlen (Unforgettable) című szériát, melyet később egy kisebb csatorna át akart venni, de végül az anyacsatorna úgy döntött, hogy a krimi egy újabb esélyt kap, 13 résszel, jóval kevesebb szereplővel nyáron folytatódhat.

Egy másik krimi szinte ugyanezt az utat járta be. Az AMC csatorna The Killing című sorozata fejeződött volna be elvileg a 2. szezonnal, mivel nem volt túl jó a nézettsége. Azonban már a széria megszüntetésekor elindult a pletyka arról, hogy esetleg más csatorna átvenné a krimit. Végül úgy tűnik, hogy a Netflix menti meg a sorozatot, mely beszáll a finanszírozásba, s így az AMC már hajlandó folytatni a The Killinget, melynek az írói már el is kezdtek dolgozni a 3. szezonon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!